- 1 ay
Cevap veriyorum tabiki kendime 😃
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kız kardeşime
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Kendime bu aralar kitap okumaktan uzaklaştım yavaş yavaş kitap okuma alışkanlığımı kaybediyor gibiyim sanki özel bir gücünü kaybedermiş gibi jxnnz
10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 5,1b cevap paylaştı. Abime. Her hafta kitap alır ama daha birini bile okuduğuna şahit olamadım.
10 Yorumla- 1 ay
Bitter'e, kardeşime. O da sevse kitap okumayı, kitapların o muhteşem dünyasına giriverse lakin Bitter kitap okumaz, sıkılır, bir insan nasıl kitap okumaktan sıkılabilir ya, beni bıraksalar tüm gün kitap okusam, kahve ve kitap kâfi bana, kitaplarım çok şey kattı bana, Bitter'in elinde kitap görmek isterdim, orkidem hemşirem (bacım) bile kitap okuyor, onda sevmezdi kitap okumayı, şimdi benim kitaplığımda geziniyor, ortanca çiçeği hemşirem de okumaz, okusa öngörülü bir insan olurdu, daha geniş düşünürdü, ben hemşirelere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istiyorum, ah hemşirelerimle bir araya gelsek aynı kitabı okusak birbirimize, üzerinde de sohbetler yapsak çay eşliğinde ne güzel olur, biliyorum ki ikisinin de içinde gram istek yok.
10 Yorumla - 1 ay
Yobaz tayfaya.. Hacı hoca takımına... Hayata sadece din penceresinden bakabilen sığırlara... Dünya klasiklerinden (Rus, Fransız, İngiliz, Alman) başlayıp antik Yunan felsefesi, sosyoloji, psikoloji, İslam öncesi Türk tarihi ve Türk kültürü, Cumhuriyet dönemi Türk edebiyatı, 1940-günümüz Türk edebiyatı, 1789 Fransız ihtilali ve sonrası eserleri okuturdum.
10 Yorumla Kimseye istemezdim.. Çünkü herkesin Bi aklı herkesin Bi zekası var.. Önce ALLAH söylemiş zaten Oku diye.. Sonra peygamber efendimiz s. a. s söylemiş ve anlatmış yıllarca.. Kısaca biz ne desek boş olur güzel insan..
10 Yorumla- 1 ay
Kardeşime biraz alışkanlığı olsun isterdim eskiden vardı şimdi o alışkanlığınu kaybetmiş durumda. Hatta benimle kitap okuyorum diye dalga geçer hale geldi
10 Yorumla Kendime. Yanımda biri olsa da kitap okusam ona. Böylece o dinlemiş ben okumuş olurdum
10 Yorumla- 1 ay
Kendime. Hiç sevmiyorum kitap okumayı. Aslında seviyorum da okurken Canım sıkılıyor
10 Yorumla Bu ülke çok okumalı ihtiyacımız var 7den 70 çok gerideyiz
10 Yorumla- 1 ay
Önce bende olması lazım 😂
Ama mahallenin çocuklarını toplayıp kuran-ı Kerim öğretmek isterdim 😔05 Yorumla- 1 ay
Ben biliyorum ki kuran 😎
Çocuklara da öğretecem ki benim gibi araştırıp inançsız allahsız kitapsız olsunlar 😂 - 1 ay
En azından sakar olduğunu kabul ettin 😂hemen ss alayım
- 1 ay
Çok bildiğini sanan ama aslında hiç bir şey bilemeyen mankafalara
10 Yorumla - u1 ay
Tüm topluma. Keşkeeeeee
20 Yorumla - 1 ay
Siyasal islamcılara.
20 Yorumla - 1 ay
İlerideki cocuklarima
10 Yorumla - 1 ay
Kendime 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
10 Yorumla - 1 ay
Kimseye herkes kendi başının çagresine baksin
10 Yorumla Kültür & Sanat konusunda 493 cevap paylaştı. Kardeşime, ben okurken çok sıkılıyor
10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kimseye. Her koyun kendi bacağından asılır
10 Yorumlaksdeki abazalara
10 Yorumla- 1 ay
Kendime. Son zamanlarda kaybettim bu alışkanlığı.
10 Yorumla - 1 ay
Olursa, çocuklarıma...
10 Yorumla - u1 ay
Bu sıralar kendime :)
10 Yorumla - 1 ay
Kendime ve tüm 85 Milyona.
10 Yorumla - 1 ay
Kendime 😄 arada okuyorum ama eskisi gibi değil
10 Yorumla Cahil kişilere
10 Yorumla- u1 ay
Kendime kazandırmak isterdim sadece
00 Yorumla - 24 gü