Kültür & Sanat Kitabın 4. ve 5. Bölümü? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güzel harbiden 😍Okuyun ya da okumayın ama olumsuz yorum da yapmayın 🤝 Kitabın 4. ve 5. Bölümü? Cevapla Yorum Soruları Güzellik Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. güzelmiş beğendim teşekkürler 1 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Rica ederim 😊
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 768 cevap paylaştı. Bende kitap yazıyorum başarıların devamını dilerim. 👏👏 1 5 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Ben yazmadım 🤌😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl Pardon. 😂😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Ama senden güzel yazar olur 🤌 Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim. 😃 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Einfalch Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Ahmet ümit / İstanbul hatırası / bayılıyorum bu adama / polisiye roman yazarları içinde bir kral 1 10 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Yazar ismi o değil 😂 Yorumla Einfalch 1 yıl Eminmiyiz 🤨 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl He 😂 Yorumla Einfalch 1 yıl Umarım şaka değildir 😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Valla değil kitap ismi intikam yazar ismi kahraman Tazeoğlu 😂🤌 Yorumla Einfalch 1 yıl Kahraman tezeoglu / polisiye roman yazmaz ama? TR'de tek polisiye roman yazan ve ünlenen kişi Ahmet ümit? Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Kitap ona ait 🤌 Yorumla Einfalch 1 yıl Evet fark ettim şimdi baktım / ama ahmet ümitin kitabı ile aynı ! Hemen hemen ! Yorumla Einfalch 1 yıl Özür dilerim 🙏 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Ne özürü ya 😂 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl çok sürükleyici ve çok güzel bir kitap ama çok uzun bir kitaba bezniyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kitap ne zaman çıkıyor aşkım 😘😘 1 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Ben yazmıyorum 😂🤌 Yorumla
Sjsjskakaka Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Adı ne 1 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Gizli 😂 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tek kelimeyle saçmalık 0 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Sus be 🤨 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
güzelmiş beğendim teşekkürler
Rica ederim 😊
Bende kitap yazıyorum başarıların devamını dilerim. 👏👏
Ben yazmadım 🤌😂
Pardon. 😂😂
Ama senden güzel yazar olur 🤌
Teşekkür ederim. 😃
Rica ederim 😊
Ahmet ümit / İstanbul hatırası / bayılıyorum bu adama / polisiye roman yazarları içinde bir kral
Yazar ismi o değil 😂
Eminmiyiz 🤨
He 😂
Umarım şaka değildir 😂
Valla değil kitap ismi intikam yazar ismi kahraman Tazeoğlu 😂🤌
Kahraman tezeoglu / polisiye roman yazmaz ama? TR'de tek polisiye roman yazan ve ünlenen kişi Ahmet ümit?
Kitap ona ait 🤌
Evet fark ettim şimdi baktım / ama ahmet ümitin kitabı ile aynı ! Hemen hemen !
Özür dilerim 🙏
Ne özürü ya 😂
çok sürükleyici ve çok güzel bir kitap ama çok uzun bir kitaba bezniyor
Kitap ne zaman çıkıyor aşkım 😘😘
Ben yazmıyorum 😂🤌
Adı ne
Gizli 😂
Tek kelimeyle saçmalık
Sus be 🤨
Çok güzel kızzz çok beğendim
Okumadim ama kötu