İyi bir işte çalışmak için hem de kültürel gelişim için üniversite okumak istiyorum mezuna kaldım ama sayısalım çok kötü sözelden bir bölüm seçmek zorundayım hangisini okumalıyım?
Tekstil tasarım
Tarih
Halk ve ilişkiler
Benim ilgi alanlarım bunlar
İyi bir işte çalışmak için hem de kültürel gelişim için üniversite okumak istiyorum mezuna kaldım ama sayısalım çok kötü sözelden bir bölüm seçmek zorundayım hangisini okumalıyım?
Tekstil tasarım
Tarih
Halk ve ilişkiler
Benim ilgi alanlarım bunlar
Halkla İlişkiler ve Tekstil Tasarım bence çok güzel bölümler, Tarih maalesef ülkemizde atanması da çok zor olan yıllarca bekleten bir bölüm, başarılar...
Üniversite de önemli ama aralarından en mantıklısı tarih gibi geliyor. Halk ve ilişkilerden çok şikayet eden duydum ama meslek bulan da vardır ki bölüm hala var. Bu yüzden bu bölümlerin hangi üniversitelerde olduğu da önemli
İstanbul üniversitesi
Tarih iş imkanı daha mı çok halkla ilişkiler kötü mü �ngilizce ile birlikte daha iyi olmaz mı ne düşünüyorsunuz?
İngilzce ile birlikte tabi daha güzel olur İstanbul ünisi de gayet güzel bir yer. Dediğim gibi hic adı duyulmamış küçük bir şehirde halkla iliskiler okumak farklı bu farklı. Yani ilgi alanınız hangisine daha yatkınsa o daha mantıklı bir seçim olur
Kararsızım birini açıktan mı okusam halkla ilişkiler olabilir mesela
Cevap
2Cevap
Tekstil tasarım
Halkla ilişkilerden iş bulabilirsin herhalde. Bunu diyorum.
Bence halkla ilişkiler
Tarih okumanızı öneriyorum
Ne yönden ataması mi kolay yoksa iş imkanı mı çok
Müzelerde iş bulabilirsiniz. Osmanlı Türkçesi dersinde yeterince iyi olur ve üzerine eğilirseniz ekşi kaynakları çevirebilir burdan da bir gelir elde edebilirsiniz. Kültürel olarak gelişim kaydedersiniz.
*eski kaynakları
Halk ve ilişkiler olabilir.
Tarih çok seviyorum karsizim
Kararsızım birini açıktan mı okusam halkla ilişkiler olabilir mesela
Tekstil tasarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?