Kültür & Sanat Kitabın 5 ve 11 arası bölümü? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Kitapta karışıklık var 😂 bölüm sayıları görünmüyor kitabı ben yazmıyorum 🤌 çok sevdiğim bir yazarın kitabı onu paylaşmak istedim 😊İyi okumalar 😊 Kitabın 5 ve 11 arası bölümü? Cevapla Sevgi Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Teşekkürler. güzelmiş gerçekten de :)) 1 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Kitap okutalim biraz 😂
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 422 cevap paylaştı. Hanımefendi bana neden zorla kitap okutuyorsunuz acaba 😂 0 10 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Sonuna kadar okuyon mu beyefendi 😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Yok 😂🤌 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Derdin ne o zaman 😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Sana gıcıklık olsun 🤣🤣 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Biliyorum zaten böyle bir derdinin olduğunu 😂🤣 Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😂😂😂 Yorumla BenderRodriguez 1 yıl Tamam Yorumla m ByBrawo 1 yıl @BenderRodriguez Ney tamam? Yorumla BenderRodriguez 1 yıl Gorus olarak tamam yazacaktim yorum atmisim, ise bak Yorumla m ByBrawo 1 yıl @BenderRodriguez 😂😂 Tamam kardeşim problem değil 😂 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kitap ismi ve uygulama alabilir miyim? 1 9 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Uygulama ismi Kitap oku Ama kitap ismi gizli kalsın 😂 Yorumla befoderler 1 yıl Teşekkürler Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Rica ederim 🤗 Yorumla befoderler 1 yıl Ya bu İOS kabul etmeyen uygulama mıydı? Yorumla sozsuZzaman 1 yıl İos ne demek 😂 Yorumla befoderler 1 yıl Yani İPhone Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Ben redmi kullanıyorum o yüzden bilmiyorum 😊 Yorumla befoderler 1 yıl Evet android destekliyor o uygulamayı Yorumla sozsuZzaman 1 yıl iPhone bilmiyorum gerçekten 🤷 Yorumla
Papatiam Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 387 cevap paylaştı. Güzelmiş. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Teşekkürler. güzelmiş gerçekten de :))
Kitap okutalim biraz 😂
Hanımefendi bana neden zorla kitap okutuyorsunuz acaba 😂
Sonuna kadar okuyon mu beyefendi 😂
Yok 😂🤌
Derdin ne o zaman 😂
Sana gıcıklık olsun 🤣🤣
Biliyorum zaten böyle bir derdinin olduğunu 😂🤣
😂😂😂