Dilimize pelesenk olmuş klişe laflardan ziyade mantıklı düşününce eminim ki sonuçlar değişebilir..🎤

Eğitim 🏫
Teknoloji 🛸
Konfor 🧖
Düşünce özgürlüğü 🪐
Özdeğer 📈
Yorumlar 👇
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dilimize pelesenk olmuş klişe laflardan ziyade mantıklı düşününce eminim ki sonuçlar değişebilir..🎤

Önce eğitim. Hiçbir batılı üniversite sonrası işsiz kalmıyor. Bir de bizim ülkeye bakın. Okumuş işsiz işsiz olmasa da kendi işini yapamayan kişiden geçilmiyor. Bazen düşünüyorum. Lisede bir arkadaşım vardı. Aöf'ten iki yıllık sosyal hizmetler okudu. Şu an altına arabasını da çekti. Benden çok gezmiştir. Liseden sonra da hep çalıştı. Ben de hala atanmaya çalışıyorum. Güya öğretmen oldum ama özelde de iş bulamadım.
Bazen keşke okumasaydım diyecek boyuta geliyorum. Gidip liseden sonra çalışsaymışım ben de diyorum. En azından elimde bir yatırımım olurdu.
Hepsii hepsi cidden ama türklerin de öyle güzel huyları var ki, mesela paylaşmayı severler, çoğu avrupa insanından daha temizliğe dikkat ederler, misafirperverlerdir misafir gelecek diye güzel hazırlıklar yaparlar, hatta oda bile ayırırlar, oldukça sıcakkanlı ve yardım severlerdir. Çoğu konuda örnek almamız gerekiyor maalesef ama bu bahsettiğim huyumuzu asla yitirmeyiz umarım.
Cevap
14Cevap
Eğitim
Teknoloji
Konfor
Düşünce özgürlüğü
Öz değer
•Eğitimlerinde LGBT dayatması var.
•Konfor dediğimizde o konfora ulaşmak için yaptıkları katliamlar ve sömürgecilik var.
•Düşünce özgürlüğü dediğinizde bu Türkiye'de de var, ağzı olan konuşuyor.
•Özdeğer kişide biter, Avrupa imiş Asya imiş fark etmez.
•Teknoloji konusunda ise bilim adamı yetiştirip yaptılar, bilim adamlarına sahip çıktılar. Burada "başörtülü kadınlar okusun mu, okumasın mı?" tartışılırken onlar BMW yaptılar. Bu konuda örnek alalım diyemem ama ilham almalıyız.
•Batı sevdası bitmeli artık. √
LGBT dayatması ne alaka artık sizde ki nefret çook büyümüş topluma zarar veriyor adamlar sanki çocukların evlerine sen gaysin sen transeksüelsin diye mektup mu yolluyorlar siz acaba neyin dayatmasından bahsediyorsunuz! Ayrıca şuna güldüm ne yalan söyleyeyim tik işareti kullanacağım diye karekök işareti kullanmışsınız. Bizim eğitimimizde de DİN dayatması var mesela ANAYASAYI savundu diye içeri giren DÜŞÜNCELERİNİ belirtti diye içeri giren insanlar var. Bravooo ağzı olan konuşurMUŞ. Ağız zaten konuşmak için vardır düşünce özgürlüğünün olduğu yerde insanların ağzı kapatılmaz! Yazıkk insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş bunu da unutmayın ona göre yapın yorumunuzu ona göre aşağılayın insanları!
Öncelikle gayet nezaketli ve nerede kime karşı nasıl konuşacağını bilen bir insanım siz yalan yanlış bilgi verip hiç okumamış etmemiş insanları yanlış bilgilendiremezsiniz bu siteye giren bir sürü cahil insan var o kişiler sizin yorumunuzu görüp LGBT yi sanki çok kötü bir şeymiş gibi algılayacaktır ben bunun derdindeyim asıl. LGBT dediğiniz şey Lezbiyen, Gay, Biseksüel ve Transeksüelliktir ve bunların çoğu doğuştan gelen çeşitliliklerdir ama eğer ki siz bunu dayatma olarak görüyorsanız hiç bir şey bilmeden yorum yapıyorsunuz demektir. İyi günler.
Buyrun Batıda anaokullarında ve kreşlerde LGBT dayatması içeren iki haber ve devamında Avrupa'nın sömürgecilik ile yükselişini içeren haberler:
www.takvim.com.tr/.../kan-donduran-sapkinlik-lgbt-teroru-almanyada-anaokullarina-girdi-cinsel-kesif-odalari-kuruldu
www.aydinlik.com.tr/.../alman-okulunda-skandal-11-yasindaki-cocuklara-lgbt-dayatmasi-367208
www.aa.com.tr/.../1450460
www.dw.com/.../a-19390000
Çocuk daha, çocuk. Ne anlar Allah aşkına? "Sen kendini böyle mi hissediyorsun?" Diye sora sora kafasını karıştırmak maksat. Büyüyünce hâlâ öyle hissediyorsa destek olsunlar ama şimdi bıraksınlar çocuk çocuk olarak kalsın. O zaman 6 yaşındaki kıza soralım, evlenmek istiyorsa evlensin? Bunda bir mantık var mı? Çocuk bunlar, neyin ne olduğunu bilmiyorlar.
Trendler dışında daha bilimsel, kültürel ya da teknolojik alanları örnek almalıyız.
Kılık kıyafet ya da yaşamsal değişiklikleri kolayca kavrıyoruz ki bunlar çok da önemli detaylar değil bana göre.
Tabii ki stratejik savaşma teknikleri. Bunu öğrendikten sonra şıkların hepsini de örnek almak durumundayız. Batı'nın ahlâkını değil, savaşma teknikleri bizi bin yıl ileri götürür.
Aaa araştıracağım adınızda boşuna titan yok demek ki, sağ olun bilgi için.
Rica ederim. Önemli olan bilinçli ve Batı'ya meyletmeyen bir Türk vatandaşı olmak görevimiz.
Batının teknolojisini ve eğitimini alabilmekte fayda var fakat insanı değerlerine zerre ihtiyaç yok. Zira batının gözünde Avrupa insanı değilseniz çöpten farkınız yok.
Hiç bilemedim şimdi beyfendi
Ay off sen de hep johnny sinsin fotosunu bırakıyorsun komik gelmiyo artık anla be adamm anlaa
Ahahhahahhhh ne alaka yahu bundan iyisi mi yok johnnynin kel kafasını kim napsın
erşan kuneri mi
sadece eğitim teknoloji diğer fikirleri almamalıyız yoksa bu iş daha çok çıkmaza girer fikir ideoloji ithal etmemeliyiz batıdan
Eğitim konusunda almalıyız
nezaket konusunda falan
Aslında seçeneklerden biri değil hepsinde farklı skalalarda bir geri kalmışlık var
Eğitimi çözdüğün zaman diğerleri otomatik olur zaten.
Batının iğrençlikleri dışında bir çok şeyi örnek alınabilir. Başta Eğitim diyorum.
Ben gelişmiş bir batı ülkesinde yaşamayı tercih ederim.
Tr'den bi s2m olmaz bos hayallere kapilmanin luzumu yok. Cahil bu ulke. Iyice arap kucusu oldu millet.
Ust duzey knki merak etme.
Aşkında hiçbir konuda. Hersey b…a sardı son yıllarda. Ne varsa Doğuda ve Uzakdoğu da var. Batı gerilemekte artık
Eğitim toplumun temel yapı taşını oluşturduğu için
Batı yok olmaya mahkumdur
Eğitim , Teknoloji , Bilim ve Düşünce Özgürlüğü.
Biz batıyı örnek almak için geç kaldık
Eğitimi örnek alalım zaten gerisi düzelir
Bence eğitim konusunda örnek alabiliriz
Hepsi
Teknoloji
Eğitim kesinlikle
Hiçbir konuda
En fazla faydalı teknolojiler örnek alınabilir. Onun dışında hiçbir şey örnek alınmaz.
Eğitim teknoloji
Eğitim
Hiç bir konuda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?