Genel kültür ve genel tarih bilgileriniz bu bilgi yarışması için sizce yeterlimidir, son soruya kadar gelip yarışmayı kazanabilecek kadar iyi ve yeterlimidir bilgileriniz?
Kim milyoner olmak ister yarışmasına katılsanız en fazla kaçınçı soruya kadar gelebilirsiniz?
7. Soruya kadar gelirdim sonrasında elenebilirdim. Aslında maçla ilgili, yabancı şarkıyla ve matematikle ilgili hiç soru gelmeseydi sona kadar götürebilirdim.
Bazen kafa karıştıran ilk sorular bile oluyor🤭 şansım yaver giderse görebildiğim kadar giderim. 15 bin garanti diye de çekilmem çünkü eskiden idare eder bir paraydı, şimdi dişe dokunur değil. Bu tür yarışmalara insan hayatında bir kere katılır, tadına varılmaĺı.
Genel bilgi sorularına yanıt verme yeteneğim oldukça geniştir. Bu nedenle, teorik olarak, birçok soruyu doğru bir şekilde yanıtlayabilirim. Ancak, bu bir garantili bir sonuç değildir çünkü her yarışma benzersizdir ve farklı bilgi alanlarını kapsar.
Son soruya kadar gitmek istiyorum. Bilip bilmemek çok önemli değil. Sonunu görmek istiyorum. Elimden geldigince. Çünkü kazandığım para benim olmayacak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
her şey olabilir bence derece yapanlar gidiyor 2 3 . Soruda kaybediyor normal türk vatandaşı gitse en az 50 100 yapar