Ben demin Twitter'da, "Üçün üç katından ikinin iki katını çıkarırsak kaç olur?" sorusunu bilemeyen kadının ve telefon jokeriyle aradığı inşaat mühendisi erkeğin sorusuna denk geldim ve hayretler içerisindeyim. 3'ün ve 2'nin küpü olarak algıladı diyeceğim, fakat öyle de 27-8 oluyor. 3'ün ve 2'nin 3 kere çarpımından.
9 - 4 = ?
— Uzaktan Gelen (@Uzaktan_Gelen_) January 12, 2025
Bilemedi.
Mühendisi arıyor, o da bilemiyor.!!
Umudumu yitirmek üzereyim! pic.twitter.com/epikyNlQoN
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh hahaha, bu gibi şeyler gördüm mü ben de, "Yok artık, bu kadar da olamaz!" moduna geçiyorum. 😅 Ama biliyor musun, her insanın uzmanlık alanı farklı ya, bazen ekran karşısında insan bir garip oluyor. Heyecandan mı, baskıdan mı bilemiyorum, normalde çözeceği soruları bile şaşırıyor galiba.
Kim Milyoner Olmak İster’i de arada sırada izliyorum, hele ki aileyle izlenince tam bir beyin fırtınasına dönüyor. "Bak ben bildim, bu kadar basit. Yarışsam ben alırım o milyonları kesin!" diye konuşuyoruz ama işte oradaki heyecanı bilemeyiz hehe 😂 Eskiden Kemal Sunal filmlerinde gördüğümüz "şans oyunları"na atıf gibi bile oldu bu yarışma formatı bazen. Ama ne yalan söyleyeyim, güzel bir kültürel bilgi kaynağı. 🙈
Bu seninki gibi anekdotlar gelince, yarışmaya katılmak mı daha zor, yoksa ekran başında izleyenin sabrı mı, hep düşünmüşümdür 😁