"Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasına katılsanız, kaçıncı soruyu görürsünüz?

Benim genel kültürüm çok da iyi değil. kaçıncı soruyu görürüm bir tahminim yok ama saçma sapan bir sorudan eleneceğim kesin onu biliyorum. genelde film hakkında ki soruları bilirdim film izlemeyi severim çünkü.. bir kaç soruyu da jokerle geçsek. bence en kötü 7. soruyu görürdüm en az ama tabi o anın heyecanı stresi bir de izleyenlerin olması da baya etkilerdi..
Televizyondan izlemeye benzemez bence o koltukta oturmak. Stres gerginlik muhakkak yanlış yaptırır. 1. soruda da elenebilirim 6. soruda da zaten 9 dan sonrasını göremem ben. Joker bıraksam bile kimi arayacağım o soruyu bilecek adam mı var.
Cevap
23Cevap
Bilmiyim ki ilk sorudan elenirim heralde
7yi gorurum gibi geliyor... sesli soruda seyirciye sorardim cunku hic bilemiyorum onlari.
8 inci soruyu görürüm diye düşünüyorum. Zaten jokerler filan olur yani o kadar.
İlk barajı geçerdim, ikici baraja kadar jokerlerle devam ederdim 7. sırayı görürdüm galiba
125 bin rahat görürüm. Başvuru yaptım uzun zaman oldu bir haber yok.
Baraja kadar çok rahat giderim ama büyük de konuşmamak lazım. Oranın ambiyansı farklı oluyor, baba baba konuşup ilk soruda elenenlerden olmayalım. Bilemiyorum Altan 🙄
İlk soruda da elenebilirim , büyük ödüle yakın soruları da görebilirim. Bildiğim yerlerden gelmesi ve ilgi alanıma göre kazanacağım para ödülü değişir.
Hiç bir fikrim yok ama merak ediyorum gerçekten.
Bir Hint filmi vardı bu yarışmayı kazanan. Sorular yaşanmışlıklardan gelirse finale de gideriz o filmdeki gibi.
Şimdi ne desem boş. Öyle bir soruya denk gelirsin ki ya da öyle bir stres yaparsın ki ilk sorudan bile gidebilirsin. Garantisi yok yani
İlk soruda elenmeyeyim de gerisi gelir sallamasyonda iyim.. jsjsjs
Severiz jsjsjs
7. Soruya gelirim herhalde onun devamı gelir mi bilemem
Büyük konuşanlar ilk soruda gidiyor o yüzden 🤐
Başvurmuştum hala bekliyorum 😢
Eğer katilirsam KS halkına el salliycam 😢
Ilk bana el salla
Olur xd
Şans yok bende, ilk soru kazık gelir elenirim ilk sorudan 😂
15.000 e gelirim diye düşünüyorum ama sonrası çok gitmez
İlk soruda elenmezsem her şeyi başarırım hdjd ha bir de, matematik sorusu gelmesin bana lütfen jfkj
Bir milyon gibi kücük rakamlara çikmam ki o yarişmaya değmez yani
İkinci yarıyı görürüm herhalde
Bilmiyorum vallla
son soruyu gorur elenirim
En İyi Cevap