grafik tasarım 2 yıllık iyi bölüm mü okusam issiz kalır mıyım? 4 yıllık yapar mıyım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 yıllık Grafik Tasarım Güzel Sanatlar Fakültelerine bağlıdır, ve yetenek sıvanı ile alım yapmaktadır.
Geçiş yapmakta sorunlar karşınıza çıkabilir.
Ayrıca yerinizde olsam istediğiniz meslek grafik ise GSF sınavlarına girip 4 yıllık grafiğe girmeye çalışırdım.
Ülkemizde her photoshop u Corel i bilen grafiker olduğundan, 2 yıllık okulla iyi bir gelecek kurmanız hayli zor olabilir.
Özel sektör iliğinizi kurutmak için var.00 Yorumla
+1 yılGrafik tasarımcılık yaptım. İşsiz kalmassın ama özel sektörde çalışmak insanı yıpratıyor. Tabi işini çok severek yapıyorsan başka.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar kazaniyorsunuz
Grafik tasarım bölümünün önü her zamn acık işsiz kalırım diye asla korkma iş sahası çok fazla ben o bölümü okuyorum lise son üniversiteyide 2 yıllık düşünüyorum
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
+1 yılBence okuma yeniden çalış sınavlara gir iyi güzel sağlıkla ilgili bişey kazan 20 yıl daha önü açık sağlığın
06 Yorumla- +1 yıl
peki sağlıkla ilgili bölüm okuyunca hemen işe mi alınıyorum?
- +1 yıl
bir de sağlıkla ilgili hangi bölüm kolay olan ve önü açık olan?
- +1 yıl
Hayır ama kpss yüksek bir puan alırsan 65 üzeri misal rahat bulursun ebelik oku bence sen çok çalışta :)
- +1 yıl
Hemşirelik ebelik patoloji hepsinin önü açık
- +1 yıl
eşit ağırlıkçıyım ben fizik kimya biyoloji bilemiyorum :D
- +1 yıl
Hmmm vallaha bilmiyorum
+1 yılİşsiz kalmazsın corel illüstratör photoshop iyi biliyorsan 1500,2500 Tl arası en fazla maaş alırsın.
Sakarya da Grafik tasarım okumadım ama programları çok iyi biliyorum 1,200 Tl iş çok :) Grafiker arıyor çoğu ajans Ama çok yorucu iş00 Yorumla
+1 yılİşsiz kalmazsın ama sürünürsün: Gözümle gördüm; babam matbaacıdır, grafik baya önemli bir kısmını oluşturur bu işin ve o insanlara çok para verilmez ama işsizde kalmazsın kolay kolay.(tabi işini doğru dürüst yaparsan)
00 Yorumla
+1 yılAnalitik dusunme yetenegine guveniyorsan hic dusunme 7 sulaleni doyurursun. (2. sınıftayım)
00 YorumlaBilgisayar programcılığı oku işsiz kalırsan gel yanıma iş ayarlarız ben bilgisayar mühendisliği okuyorum okurken iş buldum bile :)
01 Yorumlasonunu düşünen kahraman olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIşsiz kalırsın sağlıkla alakalı bir bölüm oku
02 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi?
Cevap sahibi+1 yılHemşirelik , diyaliz makinasıyla alakalı bir bölüm vardı , ebelik , sağlık memuru yüzde yüz işiniz hazır. Öğretmenim 5 yıl da atandım. Aklınız varsa sağlık okuyun
yeteneğin varsa oku iyi bölüm
00 YorumlaSen işsiz kalmazsın
00 Yorumla
+1 yılGalursuğ tabi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Grafik tasarım 2 yıllık iyi bölüm mü okusam issiz kalır mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat