AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Diledim inanmayarak öylesine annem yap dedigi için yaptim
Kesinlikle her yıl denemelisin
İstediğimi Allah'a iletmeyi tercih ediyorum. Kilit asma, bez bağlama, mum yakma bunun gibi geçmiş medeniyetlerden gelen gelenekler. İnanmıyorum bunlara.
Hıdırellez'in islamiyetle ilgisi var zaten bu yüzden ilgileniyorum mum yakmadım bezde baglamadim
Güzel insan sen zaten Allah'ın ruhunun bir parçasısın. Seslendiğin (dua) ettiğin zaman zaten hemen duyuyor. Bu sebep dolayı belirli bir tarihinde belirli bir cisim (gül) aramana gerek yok. Zaten akıl işi de değil düşününce. Neden gül? :)
Ya ne bileyim genellikle Alevilerin kutladığı bir bayram ama daha önceden denediğim bir dilek kabul olduğu için bu geleneği sürdürüyorum diyelim şöyle düşün Istirahat namazı gibi bişey işte
Diledigimmmm
Peki, yani tercih sonuçta. Allah kabul etsin diyelim. 🙏😇
Ben dileyecek bir şey bulamadım :( Sanırım bir dileğimin olmasını dileyeceğim
Üzdün 🥺🥺🥺
Senin üzülmemeni diliyorum o halde🙃
İnce düşüncen için teşekkür ederim umutsuzluğa kapılmamanı diliyorum ☀️
Bu defa kağıda falan cizmedim ben ya içimden niyetlendim sadece 😀
Canım öyle olmuyor gerçekten
Dbdhdhsh
Kağıda yazincada olmadı ahsjd
Bu sefer inanarak yap olur 💫🎋
Ama gül ağacı bulamam ki simdiii
Cüzdanına koy yarın ikindiye kadar vaktin var zaten akan su da olur dere falan varsa
Okeyy yarin akan suya bırakayım o zaman gül olmasin bu defa 😀
Hayatımın aşkını diledim, konuyla alakalı da bu soruyu görünce sen olabilir misin acaba 😃
Sanmıyorum aşka inanmam sjshshsh
Hıdırellezi ilk kez duydum ne o?
Yok artık kanka sen nerede yaşıyorsun Google'dan araştır
Yurtdışında ahahahaha
Ruz-ı Hızır (Hızır günü) olarak adlandırılan Hıdırellez günü, dünyada darda kalanların yardımcısı olduğu düşünülen Hızır ile denizlerin hâkimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştukları gün olarak düşünülür ve kutlanır.
Doğanın canlandığı gün olarak bilinen Hıdırellez Bayramı baharın gelişi anlamını da taşır.
Kutlamalar 5 Mayıs akşamı başlar 6 Mayıs ikindi biter..
Hıdırellez'de yapılan geleneklerden biri dilek dileyip gül ağacına asma ya da gül ağacı altına gömmedir. Dilekler yazıldıktan sonra gül ağacının dallarına asılır ya da gül ağacının altına gömülür.
Hıdrellez kutlamaları daima yeşillik, ağaçlık alanlarda, su kenarlarında, bir türbe ya da yatırın yanında yapılmaktadır. Hıdrellezde baharın taze bitkilerini ve taze kuzu eti ya da kuzu ciğeri yeme adeti vardır. Baharın ilk kuzusu yenildiğinde sağlık ve şifa bulunacağına inanılır.
Batıl bir inanç gibi geldi
Aptal şaman gelenekleri
Hayır asla öyle bişey değil
Ne o halde?
Dilek dilemedim 😎
ben dilemedim
🤷♀️🤷♀️🤷♀️
valla ben böyle şeylere inanmam sadece 2016’da bizim burada bi yatır var herkes oraya dua etmeye gittiğinde bahçesine dileklerini çizer işte oraya dubleks bir dağ evi bahçesine de kendimi eşimi ve kıvırcık saçlı kız çocuğumu çizmiştim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 bak aklıma geldi kızı da çizerken aynı kendime benzeterek çizmem kıvırcık saç falan 😂😂😂
İnanmıyorum
Şöyle anlatayım 2017 yılında kedi resmi çizdim ve Gül ağacına gömdüm gerçekten inanarak sürpriz bir şekilde kedimiz oldu bizim kedi almamız imkansız gibi bir şeydi ama oldu gerçekten isteyince ve inanarak yapınca oluyor ben de pek inanmazdım 💫
Şimdi diliyorum
Çizip veya yazıp Gül ağacına gömmen gerekiyor yoksa cüzdana koyman da yeterli
İçimden dilesem olmaz mı
Yaz ne olacak kolun mu yorulur
Sabah yazarım aşko
Sen nasıl istersen sen bilirsin 😂
Dilek dilemedim
hiçbir zaman
Dilek dilemedim.
Nasıl yapılıyor ki
Canım olmasını istediğin şeyleri çiziyorsun veya yazıyorsun Gül ağacına gömüyorsun Gül ağacı bulamadıysan akan suya bırakıyorsun O da yoksa cüzdanına koyabilirsin 6 Mayıs ikindiye kadar vaktin var bunları yapmak için mutlaka birini yapabilirsin
Bu arada inanç ve niyet çok önemli öylesine yapma
Tamam teşekkür ederiiimm 💘
Rica ederim
dilemeyi unuttumm
Yarın ikindiye kadar vaktin var dilemekle olmaz ama yazacaksın çizeceksin Gül ağacına gomeceksin veya cüzdanına koyabilirsiniz
tamam :)
İnanmıyorum