Bugün gökyüzünün en parlak yıldızı olarak bilinen ve Kur'an'ı Kerim'de, Güneş'ten sonra özel ismi ile belirtilen tek yıldız olan Şi'ra Yıldızı (Sirius) Güneş'le kavuşuyor.
Bu kavuşum her yıl sadece 1 kere gerçekleşiyor.
5-6-7 Temmuz tarihlerinde bu kavuşmanın etkilerinin göstereceği söyleniyor.
Ayrıca bu kavuşmanın tarihinde 1 yıllık kaderimizin yazılacağına inanılıyor.
Değerlendirmek isterseniz;
❤️ 5-6-7 Temmuz tarihlerinde ne düşündüğünüze, ne söylediğinize dikkat edebilirsiniz.
❤️ Dua edebilir, meditasyon yapabilir, dileklerinizi bir kağıda olmuş gibi imgeleyebilirsiniz.
❤️ Bir sonraki yıldan beklentilerinizi gözünüzde canlandırabilirsiniz.
Hadi Allah herkesin dileklerini kişi için hayırlıysa eğer kabul etsin. Ben dileklerimi defterime yazdım, inşallah kabul olurlar.
Bu kavuşum her yıl sadece 1 kere gerçekleşiyor.
5-6-7 Temmuz tarihlerinde bu kavuşmanın etkilerinin göstereceği söyleniyor.
Ayrıca bu kavuşmanın tarihinde 1 yıllık kaderimizin yazılacağına inanılıyor.
Değerlendirmek isterseniz;
❤️ 5-6-7 Temmuz tarihlerinde ne düşündüğünüze, ne söylediğinize dikkat edebilirsiniz.
❤️ Dua edebilir, meditasyon yapabilir, dileklerinizi bir kağıda olmuş gibi imgeleyebilirsiniz.
❤️ Bir sonraki yıldan beklentilerinizi gözünüzde canlandırabilirsiniz.
Hadi Allah herkesin dileklerini kişi için hayırlıysa eğer kabul etsin. Ben dileklerimi defterime yazdım, inşallah kabul olurlar.
Diledim, inşallah kabul olur ❤️
Dilemedim, dilediklerim gerçek oldu çok şükür ❤️
Bilmiyordum dileyeceğim ❤️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İyi olur umarım
Valla kim kimle kavuşuyor bilmiyorum Jüpiter nereye girecekse girsin ama artık sakin bir ortam olsun cocuklardan yaşlılara dek herkes gergin
İnşallah hayatım daha iyi olur ve düzene girer çok bunaldım çünkü
Ne kadar saçma, yıldızdan güneşten medet ummak ondan bişey dilemek? Tanrımı bu yıldızlar gezegenler ne yani, ne istiyosanız Allahtan isteyin
Allah'tan isteyeceksin zaten sadece dua etmek dilek dilemek için iyi bi zaman dedim
Dilek dilemek için iyi bir zaman diye Allah mı diyor nerde yazıyor hangi ayet merak ettim
sus be kadın
saçma ve gerçek olmayan şeylere inanmak ayy neysee:D
Sirius-ay kavuşumu birkaç ayda bir yaşanıyor sanırım ama güneşin bu kadar nadir ve önemli olduğunu bilmiyorum. Dileyelim bakalım dileklerimizi, henüz geç kalmış değiliz :)
Diledim, başvurumun olumlu sonuçlanmasını istiyorum, ardından gelen kapılar da peşi sıra açılsın ve kolaylıkla gelsin her şey.
Mutlu olmak istiyorum
İnşallah
Amin insallah kardeşim Allah razı olsun umarım seninde bütün dileklerin kabul olur🙏
Aminn
Sevgilim Kıbrıs'ta onun yanına gitmeyi dileyeyim ziyaret için şu an imkansız gibi
Benim dualarim Ahirete kaldı..
Inanmíram böyle şeylere