Aile & Toplum Bugün Berat Kandili. Bugüne dair bir duanız var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Özellikle şu kötü günleri kolayca atlatmayı, bir an önce ülkece feraha ulaşmayı diliyorum 🤲İnşallah daha fazla can kaybı olmadan, kısa sürede geçer gider. Bugün Berat Kandili. Bugüne dair bir duanız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
dogrusözdogruinsan Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hayırlı kandiller Allah dualarımızı kabul eylesin inşAllah tüm felaketlerden tez zamanda kurtulur ferahlığa kavuşuruz 🤲 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Niyetliyim hemde bol bol dua ediyorum. Özellikle bir konuda çok duam var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bir şey soracağım ne zaman oruç tutuluyor yarın mı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Hayır pardon bu gece tutabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam teşekkür ederim Allah niyetlerimizi kabul etsin 🙏🌸❣️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayırlı kandiller Allah dualarımızı kabul eylesin inşAllah tüm felaketlerden tez zamanda kurtulur ferahlığa kavuşuruz 🤲
Niyetliyim hemde bol bol dua ediyorum. Özellikle bir konuda çok duam var
Allah hepimize akıl versin.
Var, 2 milyar dolar istiyorum
Duam belli duyan belli 🙏
bir şey soracağım ne zaman oruç tutuluyor yarın mı
Evet
Hayır pardon bu gece tutabilirsin
Tamam teşekkür ederim Allah niyetlerimizi kabul etsin 🙏🌸❣️
Sürekli dua ediyorum
Yok duam falan
Amin