Fantastik bir evren kurguladım. Hikâyesi kurgulanmış.. romanını yazım aşamasındayım. Size hikâyesinden bahsetmek uzun sürer. Ama birkaç bilgi vermek isterim. Zira yazdığımın yaratıcı ve özgün olmasını isterim masalsı olmasını istemem. Okumak isteyen aşağıya bakabilir
"1- Evrende ilk yaratılıştan bir süre sonra bulunan yedi ırka ait yedi krallığa dünya üstünde bulunmayan yedi metalden 7 silah yapıldı. Sadece krallar ve varisleri kullanabilir. Silah sahipleri hariç kimse onu yok edemez
2- şimdiki zamanda ise eskisi gibi yedi krallik değil bir sürü krallik var ama yedi silah vardır. Krallıkları merkezinde de bir tapınak altinda bir mahsen ve mahsenin kapısını açan 7 anahtar. Bu anahtarla bu silahtır. Yedisi de olmadan açılamaz. Ayrıca bu silahları kullanabilen tek kişi sahiplerdir.. bundan sebep bir kral eksik bile açılamaz. Mahsende hayat suyu bulunur. Diğer bir adı ömür veren. Ölümsüzlük gibi bir şey. Ama hastalıkta ve yaşlılıktan muaf eder sadece
3- kıtanın kuzey doğusundaki bir adada da büyücüler ve yardımcıları yaşar.. güçlü varlıklardır.. iyilikle doludur. Ada dışına çıkmaları yaratici tarafindan yasaklanmıştır. Dünya ırklarının tehlike yaratmasinlar diye. 7. metal. bu adada bulunur. Ölümsüzlerdir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güzel hikaye başarılar dilerim
İlginç devamı nasıl merak ettim
İlginç derken merak uyandıran bişey demek istedin demi. Ve sevdin yani.. peki yaratıcı buldun mu özgün mu yani
Yani şöyle bakınca benim ilgimi çekti acana ne olacak diye merak uyandırdı ve özgün benzer bi hikaye görmedim yaşça büyük insanlar yerine küçük yaştaki insanlara hitap edebilir diye düşünüyorum
Masalsı buldun o zaman. Bunlar biraz mitolojik olabilir ama hikâyesi öyle değil gibi. Ülke içinde bir parazit gibi büyüyen örgütlenme sonucu öldürülen kral vardır. ve kralın oğlu büyüyünce krallığını geri almaya ve birçok halkı içinde barındıran o ülkeyi tekrar bir araya getirmeye çalışır. Onun hikayesi ile başlıyor
Yani anlatışına göre güzel benim hoşuma gitti hikayesi falan kendine çekiyor baya
Peki eğer tasarımlarım tutarsa bakalım sizin fikriniz ne olacak.
1. Kitap: iç savaş
Bilinmeyen bir kötülük ülke içinde de bir örgütlenmeye sebep olur. Kuzeyde bir ülke Hemizons ticari ada merkezini çevreleyen 17 krallık ortak bir dumana karşı kuzeyden yardım ister. Ama yardım gitmesin diye yönetim el değiştiriyor. Ama 17 krallık galip gelir
2. Kitap: Kuzey toprakları
Kuzeyde ki ülkenin kralı ölür.. ama ölmeden önce kral silahını sebep bilinmeksizin yok eder. İkiz çocuklarını bir grup ülke yönetim meclisindeki bir grup insana emanet eder.. çocuklar büyür. O silahı tekrar yaptırmak için büyücüler adasına maceraya çıkarlar
3. kitap: ihanet
Kral çocuğu silahı yapar halkını bir araya toplar. Fakat bir şey kazanırken daha büyük bir şey kaybeder. Tüm bu karışıklıkların sebebi buyuculerdir. Kral çocuğu halkıninkurtarmakmicin o silaha ihtiyacı vardı.. onu yaptirmak için de ömür veren suya ama büyücünün ihanetine uğrar
4. Kitap: kötülük büyüyor
İhanet eden büyücu sonunda amacına ulaşır. Onur veren suya sahip olur. Zira kendisi ona ulaşamaz di. Ama böyle bir plan yaparak kral çocuğu kendisine getirmesini sağladı.. kendine bir kale ve ordu kurdu. Gizli saklı. Ama birtakım olaylar sonucunda kimliği açığa çıkar. 8. silahı kendine yapar
5. Kitap: Hemizons sun düşüşü
Dünya halkları bu büyüyen kötülüğe karşı büyük mücadele verseler de birçok savaş ve ihanetler sonunda çok yıpranmış zayıflamış zayıf duruma düşmüşlerdir. Tapınağın bulunduğu Hemizons şehri düşer ve tüm umutlar kaybolur
6. ve 7. Kitap: melez prens
Bir prens doğar. Öyle bir presn ki hepsinde akıllı ve güçlü. Oyleki yıllar boyunca 7 ırk krallıkları birbirleri ile evlenerek bir soy karışıklığı dan bir oğul dağar. Hepsinden bir oan taşıyan bu karakter. 7 silahın hepsini yok eder ve 7 metalin alaşımından tek bir silah yapar. Kötülüğe karşı koyar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!