ya şimdi size şöyle sorayım benim okulundan bi çocuk var ama çocuk asosyal gibi takılıyor cesareti yok yani laf var ama icraat yok kısacası birisinin arkasında konuşuyor ama ortada yapılan bir şey yok 1.73 falan zayıf hafif esmer gibi benimle gelecek planı yapıyor çok iyi ama iş yerine de yanıma aldım onu en çok ben biliyorum havalarına giriyor kırşehirli birde geçen seneden tanıdığım bir çocuk var cesaretli lafını esirgemiyor uzun boylu kumral bebeği gibi hissettiriyor ilgisini belli ediyor vanlı ve ikiside yaşıtım çok uzattım ama yani sizin ideal erkek düşüncenize en çok uyan hangisi olurdu
ikincisi açıktan okuyor üniversite düşünmüyor ama polislik var aklında sınavlar falan ilk anlattığım da gastronomi düşünüyor normal okuyor
ikincisi açıktan okuyor üniversite düşünmüyor ama polislik var aklında sınavlar falan ilk anlattığım da gastronomi düşünüyor normal okuyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Cekingen erkekler cok sinir bozucu bence cesaret önemlii
evett
Çekingen insanlarda arlanma diye bir duygu var sen bunu bilmezsin belki ama çoğu * insandan koruyor insanı çok şükür
çekingenden kastı pısırık olması kanka benim anlattığım durum işte
Laf var icraat yoksa o ayrı çekingen insan lafta etmez yani.
çekingen insanlar gerektiğinde laf eder ama ufak şeyleri genelde görmezden gelmek zorundaymış gibi hissediyorlar ama ne biliyim bu çekingenlik değil
@Hamza1616 bahsettigim bos konusmayıp yerinde dolu dolu konusan insanlar degil Kızın da dediği gibi pısırıklıktan bahsediyorum. Bu kisiden kisiye görüs düsünce degisir ama bi erkekle konusurken hep senin adım atman onun hep cekinmesi bence cok sinir ve moral bozucu bi durum. Ayrıca özgüven de giriyor bu duruma.. özgüvensiz kalıyorlar :c
Ben çok çekingen bir insanım çok iyi biliyorum yani çekingen insanlar kafada çok kurarlar ama bir türlü istedikleri şeyi yapamazlar ama şunu şöyle yapacam böyle yapçam diyede kimseye bahsetmezler kendi içlerinde yaşayıp bitirirler
aynen öyle ya bir de şöyle bir şey var iş yerindeyken ben stres oluyorum işlerden dolayı ve konuşmuyorum yani bu ilk anlattığım çocukla kendisi de tavır alıyo sormak yerinde bu da ayrı bi olay hep karşı taraftan adım beklemek falan
heh işte yapmayacağın şeyi dillendirmiyorsun benim anlattığım olayda konuşuyo konuşuyo yapamıyo çekingenlik değil bu boş konuşmak bence
evet o yüzden yanında oldugu rahatça hissettiren cekinmeden güzelce konusup iyi gelen insan istiyorsun. Cekingen erkekler de tatli tabi ama dedigim gibi kızdan kıza degisiyor Bize göre cekingen olmamasi daha iyi;(
Ya bak tamam güzel anlatmışsın burada çekingenle pısırık aynı şey değil
evet ya aslında önemli olan şu yanında rahat hissedip güvenmek gerekiyo yani ben kendimi tabii ki korurum ama yanımdaki kişinin beni koruması da önemli bunu hissettirmesi lazım
@Hamza1616 kendi icinde lafta kalıp icraata geciremeyince bizim gözümüzde cekindiginden pısırık kalan erkek izlenimi oluşuyor onu anlatmaya çalışıyoruz
@bosverkizimm heh işte seninki pısırık çekingen değil yani
@Butterflyy_0 bak çekingen insan birisi ona adım atıyorsa oda adım atar zaten.
çekingen olsa bile razıyım ama değil işine gelince çekingenlik falan kalmıyor çok bilmişlik taslıyor ama korkak gibi davranıyo bu da gözümde değerini düşürüyo ama diğeri hem yerine göre çekingen hemde korumacı
@Butterflyy_0 bak olayları yanlış anlıyorsun duygularından emin olmadığım birinde nasıl icraate geçebilirim
@bosverkizimm ya o tam olarak kendini akıllıyım sananlardan heralde masum ayağına yatıyor yani
Seviyorsanız yaşayın aşkınızı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!