Resim çizmek vs'de çok yeteneksizim. Çöp adam çizemiyorum derler ya o hesap. Ama zevk alabileceğim tek meslek iç mimarlık.. Ve istiyorumda. Sizin fikirlerini z ne bu konu da?
Cevabın nedir?
Çöp adam bile çizemiyorsan bölümün ağırlığının altında da ezilebilirsin. Normal üniverste yaşamı yaşayabilceğin bölüm değildir mimarlık bölümleri. İt gibi çalışıp it gibi yaratıp it gibi de gece gündüz çalışman lazım. Bazen öyle zamanlar gelecek ki okulun bitmeyeceğini zannedeceksin. Bazen öyle günler olacak ki dayak yemiş gibi olacaksın. İçtiğin kahve ve redbul un kokusunu tüm bedeninde hissedeceksin. Haftada 3 gün uykuyu gözden çıkaracaksın en az. Üstelik herşeyi normal seyrinde yapmana rağmen. Arkadaşlarının suratını unutacaksın belki. Hırslı abidik insanlar olacak çevrende projene taş koymak isteyen. Hocalara alışırsın ama 10 gün gece gündüz uğraşıp binbir şeyle mücadele edip tam oldu dediğin an gözünden birşey kaçacak azarı yiyeceksin bir hoca topluluğundan ama gene de defterine not almaya devam ediceksin duygusala bağlamayıp. O bağırtının arasından nasihat çekeceksin kendine. Sonuç olarak karakterim kaldırır herşeye değer diyorsan gel.
10 Yorumla
Resimle iç mimarlığın ilgisi yok uzaktan yakından öyle çizim yeteneğine falan gerek yok zaten iç mimarlıkta teknik çizim var belirli aparatlarla çizim yapılıyor ve sadece ilk yıl ilk yılın sonunda bilgisayar programlarından yapıyorsun
30 Yorumla
+1 yılResim farklı çizim farklıdır.İç Mimar çizim yapar.Ayrıca günümüzde çizimler bilgisayar programları ile yapılıyor.Hayel gücünüz geniş ise olabilirsiniz.
21 Yorumla
Zor
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
+1 yılİç mimarlık bölümüne girmek için özel yetenek sınavını geçmen gerekiyor. Sınavda mekan, perspektif olayına dikkat ediyorlar. Çizim yapamıyorsan yetenek sınavını geçmen imkansız.
Haa sadece puanla alan üniversiteler varsa hiç kaçırma.01 Yorumla- +1 yıl
şimdi bu çizimleri bilgisayardan mı çiziyorlar yoksa el ile mi
artık autocad falan var, mühendisliklerde de teknik çizim dersi milletin korkulu rüyasıydı ama bilgisayarla süper oluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
şimdi bu çizimleri bilgisayardan mı çiziyorlar yoksa el ile mi
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 497 cevap paylaştı. Üniversiteyi bunun için okuyorsun zaten.Belki digerlerinden fazla çabalaman gerekecek ama keyifle yapacagın bir meslegin olacak
01 YorumlaHedefinin iç mimarlık olması çok güzel. Umarım kazanırsın. Öğrenirsin ve başarırsın diye düşünüyorum. Yeterki iste.
21 YorumlaSınavlara girdiğin zaman senden resim çizmeni isteyecekler... Zorlanırsın.
03 Yorumlateknik resim dediğin olay yetenek istemiyor. ben bile beceriyorsam herkes becerir. seviyorsan zaten zorlansanda bir şekilde yaparsın. bence yaz gitsin.
13 YorumlaÇok zor hani harikalar yapamican çizim önemli mimarlık sonuçta ..
03 Yorumlaolmaz sabri gibi bişi çıkar ortaya mimarlık piyasasınn sabrisi olursun :))
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇizim Yapmak Çok Sıkıcı Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
Her Gün Çiziyorum Hep Hesaplama SADASDAD :D
Boşver Ben İyi Değilim03 Yorumla- +1 yıl
Resimde yeteneksiz bir kişi iç mimar olabilir mi? sınavdaki çizim el ile mi bilgisayar ile mi?
Cevap sahibi+1 yılİkiside Var :/ Autocad Veya Solid Var İkisinide Yapamıyom El Çizimi Daha Yatkın :D
- +1 yıl
şimdi bir universitenin sınavında ben sadece bilgisayar cizimi yaparsam olur mu
bilgisayarda çizeceğin için problem yok =) birazda zevkli olman gerekir =)
00 Yorumla
+1 yılBende o mesleği düşünüyorum. Hiç korkmaya gerek yok. zaten bilgisayardan çizim yapıcaz rahatlayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılşimdi bu çizimleri bilgisayardan mı çiziyorlar yoksa el ile mi
00 Yorumla
+1 yılseve seve öğretiyorlarmış okulda.
00 Yorumla
+1 yılyalan mı soyliyim gerçek mi sen karar ver ?
04 Yorumla- +1 yıl
zor diye bişey olamaz insan istedikten sonra.. lakin senin bu kadar çizim konusunda başarısız olman ve iç mimarlık istememen biraz ilginç geldi bana..
- +1 yıl
benim hayat felsefem "ya hero ya mero" sende dene istersen.. sevdiğin mesleğin peşinden git olursa olur olmazsa yapıcak bişey yok..
Olursun. Okullar bunun için var.
11 Yorumlaolursun da öyle olursun işte.
00 Yorumla
+1 yılOlur
12 Yorumla- +1 yıl
şimdi uni yetenek sınavlarında bilgisayrdan mı çizim yapılıyor?
- +1 yıl
Onu Bilmiyorum :/
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım