"Babamın birçok borcu ve derdi vardı, bunları düşünmek istemezdi; belki de çılgınlar gibi okumasının sebebi buydu, neredeyse okumaya mecburmuş gibi." demiş okuma mutluluğunu anlatan bir kitap.
Peki sen kitabı hangi ruh halindeyken okuyorsun?
"Babamın birçok borcu ve derdi vardı, bunları düşünmek istemezdi; belki de çılgınlar gibi okumasının sebebi buydu, neredeyse okumaya mecburmuş gibi." demiş okuma mutluluğunu anlatan bir kitap.
Peki sen kitabı hangi ruh halindeyken okuyorsun?
kitap okumayı isteğimi hissettiğim an. bir seyleri okuyup onu zihnime alip öğrenebilecegim. bir Zaman içinde yapıyorum bunu.. derdi unutmak gibi değil yani.. sabahin altısinda okuyorum günlük yarim. saat kadar zihnim acikken
Evet, tabi arkada yine o düşünceler dönüyor ama en azından o kitabın dünyasına dalıyorum. ❤
Ben hep okurum. Mutsuzken daha çok okurum.
Gayet iyiyim. 😊😊
Günaydın. 😊😊
Cevap
9Cevap
Evet bazen okuyorum
Evet dikkatimi dagitmak icin her seyden uzaklasirim onun yani sira kitap okuma, karakalem calisma, gazete bulmacalari cozme gibi alanlara yoneliyorum
Pek derdim olmuyor, Allah dert vermesin. Derdim olursa da spor benim tüm dertlerimi unutturuyor
Tavsiye ederim
Allah dert versin çünkü dertler musibetler günahlara kefaret oluyor ya günahın çok derdin yoksa sıkıntı
Günahım çoktur
Ozaman dert vermesi iyi olacaktır
😂😂 ne yani Allah herkese dert versin diye dua mı edelim
Günahsız olana kadar dert versin diyelim 🙂
@ibrahimfurkan34 herkesin günahı da sevabı da kendisine aittir, benim şu anda pek derdim yok, zamanında çok çektim ve Allah ben dahil kimseye de dert vermesin.
Nasıl istersen
@ibrahimfurkan34 iyi akşamlar diliyorum
Sizede Allaha emanet olun
Pek takmam ya :) önerebilirsin bu arada tarihi seversen.
Ruh hali önemli değil zihnimi açık tutmak için okurum
kitap okumak için sebep yok senelerdir düzenli okuyorum.
Evet derdimi düşünmemek için de okurum
Evet çoğu zaman o yüzden okuyorum
Ben evden uzak çalışıyorum sadece
Mekatronik Mühendisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?