Ödünç verilen bir kitap 1 haftada bitmez mi? Hadi işi oldu bilmem ne 2 hafta olsun :) 1 ay, 2 ay belkide 3 ay kitabınızı geri getirmeyenlerden kitabınızı geri hangi bahaneler ile istersiniz? :)
Ödünç verdiğiniz kitabı hangi bahane ile geri istersiniz?
Bir sene oldu nerdeyse birine verdim okuması için bir kitap hala geri verecek arada sordum nasıl kitap okudun mu diye hayır daha başlamadım cevabını alıyorum 😠
En nefret ettiğim şey okumuyorsan geri ver o kitap orada durdukça huzursuz oluyorum. Aklıma gelmişken isteyim yarın. Bahaneye gerek yok dümdüz kitabımı alabilir miyim diycem.
Bende birinin emanet bir şeyi olduğu zaman rahatsız olurum. Bir an önce teslim etmek isterim ki kitap gibi bir şeyi nasıl okuyamıyorlar hayret. İnsanlar rahat 🤦♀️
Çıkma işte geri. Yaz mesajı "tekrar okumak istiyorum verir misin" diye göndere bas tamamdır 😬isteyenin bir vermeyenin iki yüzü karaymış🤦♀️iste gitsin 😂
😀😀😀Story'de kitaplığımda bir kaç kitap boş yer açıp masadan eksiliyor dostlar şarkısını paylaşsam anlar mı acaba neticede storye rahat bakabiliyor ama bana cevap veremiyor :)
Açıkladığın iyi oldu ya abla :) Bir daha kimseye kitap mitap yok en sevdiğim kayıp zaten Ona soruyorum ona verdim diyor, verdiğim dediğine soruyorum yoo bana kitap filan vermedi diyor.
Doğru okuyacak olan kitabını gitsin kendisi alsın. Bir tek kitapları mı kuzenimle paylaşırım. İçim rahat veririm. O kitabın hakkını verir. Bu son verdiğim kişiden sonra kuzenim hariç kimseye vermiyorum artık..
bir kere kız kardeşim benim kitabımı arkadaşına vermiş okusun diye benden habersiz kız geri vermedi 🥺 canımdan can koptu komşular 🥺 hem de en pahalı kitabımdı 😬😀😂😂😂
Haa şimdi gördüm 3 saat olmuş 😀😀 kusura bakma Çok geç kalmışsın görüş yazmak için üzüldüm bak :( demek ki sorumu önemsememişsin Ahanda kalbim kırıldı :)
Top 10 ne yaa? Bir sıralama varsa one number yani :) ama yine iyisin sen zirvedede son yazmak gibi ben çıkacam falan dersin uğraşamam 😀zirveyi bırakırım sana
Ödünç verdiğim kitaplar konusunda çok hassasımdır. Genelde "Bir araştırma yapmalıyım kitaptan bir şeylere bakabilir miyim?" diyorum. Eğer kitabı bitirmişse direkt veriyor zaten, bitirmemişse de hatırlatmış oluyorum sonuçta.
Ben isteyemiyorum ya 2 tane kitabım gitti bu şekide daha da vermiyorum kimseye bi kwre bahsettim yanında şöyle bi kitabım'vardı aradım bulamadım evde vs. Diye ha o bende bile demedi 😶😶
Herhangi bir bahane sunmam, kitaplarım benim en büyük hazinem ve servetim. Beni tanıyanlarda bunu bilir haliyle kitaplarım bana her şekilde geri gelir.
Bahaneye ihtiyaç duymam kitabımı geri isterim. Okumamış ise demk ki okuma isteğin yokmus derim, ilgisini çekseydi okurdu. Onun için hiç kıvırıp senaryo yazmam kitabımı ver derim.
Ben olsam bende sinirlenirdim. Sonuçta emanet olarak almış, kardeşi veya değil başka bi çocuğa neden verir ki yaniii? Bende de kitap verdiklerim kitabı böyle katlayarak okurdu ön kapağını arka kapağıyla birleştirerek içim giderdi valla
O kadar düşüncesiz bir yaratık ki alıyorsan bir şeyi ne olursa olsun yerine koyarsın. Katlayarak zarar veriyorsun kendi kitabın olsun öyle oku emanet kitabı öyle okuyamazsın