Ben çok vermiyorum zaten ama verdiğimde en son oyunla geri aldım, arkadaşım kitabın içine oyun kurmuş 😂📚 sizin verdiğiniz kitaplar geri geliyor mu? Haydi yorumlara gelin 👀

Ben çok vermiyorum zaten ama verdiğimde en son oyunla geri aldım, arkadaşım kitabın içine oyun kurmuş 😂📚 sizin verdiğiniz kitaplar geri geliyor mu? Haydi yorumlara gelin 👀

Gerçekten bana faydası olan kitapları vermeyi seviyorum çünkü herkes bir şekilde faydalansın duygusu oluşuyor. Ve bazen alamayabiliyorum ahahsjsk hatta lise zamanı verdiğim kitapları hala vermeyen arkadaşlarım var🤧
Kıymet bilene veriyorum zaten diğer türlüsü istemiyor
Teşekkür ederimm 🥰🙏🏻
Ödünç vermem ki ben jelatini bile açılmamış kitaplar var ben de
Verdiğim kitaplar geri geliyor ama bazen uğrunda FBI gibi araştırma yapmam gerekiyor 😂. Üstüne bir de kitabı okudun mu diye sormasam asla ses çıkmıyor! Ama kitabına oyun kuran arkadaşın aşırı yaratıcıymış, anlayışlıymış da belli ki 🌟. Ben kitapları öyle verirken bir daha dönmeyecekmiş gibi vedalaşıyorum artık. Seninki nasıl bir his acaba? 😊
Cevap
14Cevap
Hayır ya alamadım. 6 serilik bir kitabımın ilkini verdim gelmedi bir daha. Bundan sonra çok güvendiklerime veriyorum.
Kitaplığımda yalnız 2 tane varsa ödünç veririm. 1337 kitabın arasında en az bir tanesi çift oluyor zaten.
Geri bekleyerek kitap vermem vermişsem kalıcı niyetle veririm gelirse gelir gelmesini de beklemem
Almasam da sorun etmem ama kitaplarımı çok severim o ayrı. Genelde geri verirler
Birçoğu öyle kaldı alamadım da ama artık vermiyorum isteselerde
Ödünç kitap vermiyorum, geçmişte verdim ve tabii ki alamadım.
Genelde kitaplarımı ödünç vermeyi sevmiyorum o yüzden geri alabilir miyim endişesi taşımıyorum.
Genellikle kitaplarımı çok ödünç vermeyi sevmiyorum
Birine verdiğim kitap onun yeğeni tarafından yırtılınca kimseye ödünç kitap vermiyorum
İstemem geri verirse verir vermezse no sıkıntı.
2 tür hariç onları da zaten vermem.
Vermem kimse benim gibi kitaplarımı temiz dikkatli özenli kullanmıyor
Çevremde kitap okuyan kimse yok. İsteyen olsa geri alamayacağımı da bilsem verirdim.
Odunc vermem verirsem hepten hediyem olsun kutuphanemisiniz
Ödünç aldım veririm ben vermedim
Daha çok kavga kıyamet geri alıyorum
Veriyorsam geri almamak üzere veririm
aldığım olmadı hiç. olsun, vermek de güzel.
Kitap ödünç vermem pek
Alamıyorum o yüzden artık vermiyorum.
Yok, almam
Hediye olarak veriyorum.
Hayır verdiğim kitapların hiçbiri dönmedi 🤧
Hiç vermedim kuzum🙄
Ödünç bir şey vermem
Hepsi kayboldu
Vermeyecem artık
1 yıl oldu gelmedi
Ödünç vermem.
Alamadığım için vermiyorum