Kültür & Sanat Hiç toplum önünde herhangi bir sosyal faaliyette bulundun mu? Bendenedim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Aramızda ne gibi cevherler var ondan sordum 🙏 Hiç toplum önünde herhangi bir sosyal faaliyette bulundun mu? Cevap Yaz 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 98% 5 ay Evet lisedeyken bir kere yapmıştım elim ayağıma dolaşmıştı okuduğumu sonradan kendim bile beğenmedim 😄 1 2 Yorumla Bendenedim 5 ay Aynı fikirdeyim bende 5 sene şiir okudum güzel diyorlar ama ben hiç beğenmiyorum abim şiir yarışmasında 3. felan oldu aslında geliştirsek birşeyler olurdu 😄😀😂 Yorumla GeceMuhafızı 5 ay Aman boş ver kardeşim artık Kara kız şiirle kalmıyor paran varsa şiir gibi geliyorsun Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 5 ay Tiyatro oyunu oynamışlığım var şiir okumuşluğum var hayta şiir yazıp yazdığım şiir okumuşluğum var 1 2 Yorumla Bendenedim 5 ay Hay maşallah üstad helal olsun saygılar 🙏🥳 Yorumla Keslerr 5 ay Sağolsın 🙏 Yorumla
eliftan1 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 94% 5 ay Şarkı söylerdim 1 2 Yorumla Bendenedim 5 ay O en güzellerinden biri zaten Yorumla eliftan1 5 ay Tabii🙂 Yorumla
TrustInDestiny1 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 5 ay yo istiyosan yaparım ama 1 3 Yorumla TrustInDestiny1 5 ay he dur 5 yıl aralıksız piyano konseri verdim cocuktum ama Yorumla Bendenedim 5 ay Aklıma cem yılmaz geldi sen bize nap biliyon mu dediği sahne 😂😀😄 Yorumla TrustInDestiny1 5 ay dlşkfvlsdfcsdfsz Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 5 ay Kültür & Sanat konusunda 6,5b cevap paylaştı. tiyatro da oynadım 1 0 Yorumla
Güzrenkli Takip Et Xper 5 Yaş: 21 5 ay Şiir okurum. 1 1 Yorumla Bendenedim 5 ay Ağzına sağlık üstad 🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet lisedeyken bir kere yapmıştım elim ayağıma dolaşmıştı okuduğumu sonradan kendim bile beğenmedim 😄
Aynı fikirdeyim bende 5 sene şiir okudum güzel diyorlar ama ben hiç beğenmiyorum abim şiir yarışmasında 3. felan oldu aslında geliştirsek birşeyler olurdu 😄😀😂
Aman boş ver kardeşim artık Kara kız şiirle kalmıyor paran varsa şiir gibi geliyorsun
Tiyatro oyunu oynamışlığım var şiir okumuşluğum var hayta şiir yazıp yazdığım şiir okumuşluğum var
Hay maşallah üstad helal olsun saygılar 🙏🥳
Sağolsın 🙏
Şarkı söylerdim
O en güzellerinden biri zaten
Tabii🙂
yo istiyosan yaparım ama
he dur 5 yıl aralıksız piyano konseri verdim cocuktum ama
Aklıma cem yılmaz geldi sen bize nap biliyon mu dediği sahne 😂😀😄
dlşkfvlsdfcsdfsz
tiyatro da oynadım
Evet tiyatro da oynadım
Şiir okurum.