Bu benim el yazım🙂↔️🙂↔️🙂↔️🙂↔️. El yazınız güzel midir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu benim el yazım🙂↔️🙂↔️🙂↔️🙂↔️. El yazınız güzel midir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
ilkokul ve lisede hocalar sınav sonuçlarımı okuyamaz. Sınıfta benimle birlikte puanlardı sınav kağıtlarımı. Sınavdan sonra doğru sonuçları bildiğim için tamamiyle yalnış cevapları doğruyla harmanlayarak okurdum kendilerine. Bunun çok ekmeğini yedim hahfasb. Doktor yazısı gibi yazım var benim. D
Vay seniiiiii 😀aslinda yazisi kötü olanlar doktor oluyor ya hep
Ya ben kendimi hız konusunda geliştirdim. Hocaların ağzından çıkan cümle ile benim deftere yazdığım cümle neredeyse aynı anda biterdi. Hep buna dikkat ettim. Klavyede de aynıyım. Güzellikten çok hızlık olmak daha onemli benim için yazı işlerinde jsabfas
Berbat maalesef.. bundan çok çektim o kadar ki sınav kagidimi okumayı redden hoca vardı tüm sınıfın önüne kaldırıp soruları ve cevapları bana tek tek okutmuş ve öyle puan vermişti :))
Yaaa kiyamam 🥲
Ya hocam bizim benzerliğimiz gerçek mi çoğu konuda abhhjfabh
@psychoparadıse ya çok hızlı okuyup çok hızlı yazıyorum ondan kaynaklı.. ((
E bu da aynıı hashjfashb. Zihnim genelde bir şey okurken boşlukları kendi doldurur su gibi hızlı okuyup geçiyorum:yazarken de aynı şekilde hocam. Dikkat ediyorsanız bol bol yazım yalnısı yaparım. Halbuki uluslararası düzeyde resmi yazışmalar yaptım mesleğim gereği uzun bir donem. Lakin Sosyal medya eğlenmek için, oturup tane tane güzel güzel, güzel türkçemize dikkat ederek yazmak bana gore değil. Genelde karmakarısık yazım yalnıslarıyla dolu cevaplar veririm hasbfhjas. Napıyım üşeniyorum. D Hele telefonda yazarken dokunmatik hızıma yetişmediği içni çok donuyor ve bol bol kelime yalnısları bitişik kelimeler çıkıyor ortaya.
@psychoparadıse ahhahahevet aynı bende üst düzey şirkette senelrce yazimalar topantilar vs ama burada bende çok yaparım çünkü hızlı duuznup hızlı yazıyorum.. bir ara düzelteyim dedim o zaman da büyük zmaan kaybi oluyor ama insanlara bunu anlatamıyorum.. okutlende bende aynı şekilde birde sesli otramda ya da müzikle okurum yüksek ses ki akış bozulmasın diye kesin sende yapiyrosundur
Yaa bu kadar olmaz hahah. Lisedeyken oğretmenime muzikle daha verimli okumalar yapıp ders çalısabildiğimi soylerdim. Bir gün sırf beni alt etmek için okula mp3 çalar getirmişti. Bir sınav yaptı ve bu sınavdada benim istediğim şarkılardan olsuturduğu bir şekilde muzikli yaptı. Sınavdan 100 almıstım. Ama genel sınıf dökülmüştü :D Bu konuda da aynıyız. Lakin bu aklıma farklı bir çalısma gerektirdiğiyle alakalı bir fikir getirdi. Madem bu kadar aynıyız ve başarılıyız. Demek ki bazı insanların zihinleri bu şekilde daha verimli. Acaba bilimsel bir çalışmayla bunun adı ne olurdu?
@psychoparadıse ya bunun iligli çeşitli makaleler var.. teknik olarak sessizlikte okuma yapan biri en ufak uyariciya karşı hassasiyet gösterir.. bu normal.. biz dikkat vermek için müziği ya da sesi tamamlayıcı unsur yapıyoruz. böylece odak sorunu yaşamadan kanalize olabiliyoruz.. uykuda aynı en ufak seste uyumayanlar vardır.. bazi sis este uyur hatta ses ister :))
E benim uykumda çok hafiftir mesela klasfnlkas
@psychoparadıse bende 4 saatten fazla uyuyamam :)) ..
+1 djdjd ve uzerimden sinek golgesi gecsin uyanirim. Lakin kulaklikla muzik dinlerken uyurum ya da sesli kitap ya da tarih dinlerken
Kiril alfabesi ile hayata başlayıp ülke değiştirince latin alfabesine geçmek beni etkiledi. Şimdi yazım seninkinin yanından geçmez. Öğretmen olsam sana yıldızlı pekiyi verirdim.
Yazı iyi gibi dursa da Dilbilgisi sıfır...
Padşah, Qadim,, ne bu Azerice falan mı? Yani bir kelimeye 2 dk bakıyorum ki okumak için.
Cook kötü 😂
Ben beğenirim ama yazım asla okunmaz estetik bir görüntüsü vardır ama doktor yazısından beter dnxkekdos
Ay maşallah çok güzel ben beğenmiyorum ya
Yaaa teşekkür ederim 🌷neden beğenmiyorsun?
Güzel değil çünkü 😀
idare eder
🌷
Hayır kötü beğenmem
🥹
Arapça mı bu :)
Hah bu da türk gardaşımız olacak
Yani çok iyi sayılmaz dimi :)
İnci gibi yazarım güzeldir
Benim doktordan bir tık üst bayıldım yazına
yazım güzeldir. sizin ki de çok güzelmiş.
Evet el yazım güzeldir.
Ben yazarım da kim okur acaba 🙄
Görseldekinden daha güzel ve okunaklı yazıyorum
Eh işte okunur düzeyde
Kötü maalesef 😂
İnci gibi yazın senin gibi
kendim zor okuyorum
Karınca duasından hallice dfsdfs
Güzelmiş
Ortaya karışık
Yazım berbat ötesi maalesef 🙄
Aynı böyle..