Ben Güldür Güldür'e gülüyorum ve arkadaşlarım hiç mizah kültürün yok diyor :(

Ben Güldür Güldür'e gülüyorum ve arkadaşlarım hiç mizah kültürün yok diyor :(
Abi çok saçma geldi bana arkadaşlarının zihniyeti. Onlar neye gülüyormuş söylediler mi? AA dur tahmin edeyim sürekli bel altı ve küfürlü sohbetin döndüğü konuşanlara mı gülüyorlar? Evet gülebilirler saygı duyarım ama insanların izleyip güldükleri şeyi eleştiremezler. Öyle bi hakları yok hem onlar kim ki neye gülüp gülmediğini yargılayacaklar? Çok saçma bir zihniyete sahip arkadaşların haberin olsun.
Kişilerin mizah anlayışı veya herhangi bir konuya gülmesi onun Kültürsüz olduğunu göstermez nasıl ki her kişinin farklı yetenekleri varsa her kişinin ayrı özellikleri de vardır mesela biri matematik profesörüdür ama diğeri de çok iyi bir müzisyendir böyle düşün arkadaşlarına gelince onları diyecek lafım yok yani böyle bir şey söylemeleri bile arkadaşlığını gözden geçirmen için bir etken diye düşünüyorum
Defalarca izledim, hiç birinde gülmedim. Hiç bir komik yanı yok. İzleme sebebim ara ara Ali Sunal'ın araya girip konuşmasıydı. Onuda babadından dolayı seviyorum. Kemal Sunal aşığı biriyim. Güldür Güldür benim için komik değil, insanların nasıl gülebildiğinide hiç bir zaman anlamadım.
:( mizah kültürüm yok mu yani
Estağfurullah, öyle demek istemedim. Belkide bizim mizah anlayışımız farklıdır 😌
Öncelikle şu bu bir gerçek ki benim beğendiğimi sen beğenmezsin ki beğenmek zorunda da değilsin. Herkesin kendi fikri, özgür düşüncesi var. Belli ki arkadaşların olgunlaşmamışlar daha hamlar. Onların ne dediği değil senin fikrin, düşüncen, beğenip beğenmemen önemli olan.
Cevap
65Cevap
İnsanın güldüğü şeyler farklı olabilir
Güldür güldür gerek oyunculuklar olsun gerek skeç kalitesi olsun gerekse verilen mesajlar olsun son derece kaliteli bir yapım. Zaten kaliteli bir yapım olmasaydı 10 senedir yayınlanıyor olmazdı. Ben zevkleri renkleri tartışmam ancak Güldür Güldür komik değil ne anlıyorsunuz diyen bir insanı da ciddiye alamam ve zevklerini sorgularım açıkçası.
İzlemedim pek çekmiyor beni. Cem Yılmaz'a da gülmüyorum meselâ aşırı itici geliyor. Ama herkesin mizah anlayışı farklıdır. Aynı şeylere gülmüyorsunuz diye mizah kültürün yok diyemezler.
bence de yani ben de onların güldüklerine gülmüyorum...
Arkadaşının mizah kültüründen bahseder misin nelere gülüyor mesela?
Ben çok seviyorum çok kaliteli espriler var. Canım sıkkın olursa yutubtan açar izlerim zaman zaman. Naimeyle bilale gülmeyen de ne bileyim yani :D
Tiyatro okuduğum halde izlemeyi tercih etmiyorum. Birçok arkadaşım ve tanıdığımın orada olmasına rağmen.
Mizah kültürü tartışılır. Bazı skeçleri gönderiyorlar bana aralarında iyi bulduklarım var.
S*ktirsinler efendim
Neye güleceğinize dahi karışanları hayatınıza almayın
çok haklısn ya valla ağzından öpeyimmm
Yok teşekkürler katıldığınızı duymam yetti 😅
Mizah seviyesi arşa dayanmış biriyim ve ben de gülüyorum. Cghb iğrenç bence viral olan olayları kopyalayıp oyun yapıyorlar ama güldür güldür öyle değil ben seviyorum
Ben bu yaşımda bile çizgi film, akasya durağı, Selena, bez bebek izleyen adamım🤭 zevk ve renkler farklıdır. Acıklı dizileri izleyerek stresime stres katmak istemiyorum
Ha yok artık yeni meme (mim) bu galiba. Sürekli buna gülen var mı diye güldürü kötülemek.
Ben izledim, gayette güzel. Sürü psikolojisi işte, onlarda birilerinden duymuştur.
En azından gülerken birbirimizi eleştirmeyelim kısıtlamayalım. Bir elimizde bu kaldı. Gülün neye gülerseniz gülün arkadaşlar...
Valla ya ne alaka şimdi insan istediğine gülebilir. Sana komik gelen bana gelmeyebilir. Sırf kendisini farklı kuul göstermek için eleştirmedikleri bir şey kalmadı.
Tamamen arabesk kültürüne dönmüş ülkemde, herkesin kolaya kaçıp insanları ağlatırken, Komedinin en saçmasına bile sonsuz saygım var...
Herkesin mizah zevki aynı olacak diye bir şey yok. Ben de çok güzel hareketlerin eski olanını seviyorum ama onları da sevmeyen insan çok
Oradaki espriler evet ortalama zeka seviyesine hitap ediyor, ama millette 180 IQ da gezmiyor anasını satayım
Bence espriler gayet güzel gulmeyerek beğenmeyerek espri kalitesi ortaya koymaya çalışıyorlar ama pabucumun kalitesi
Tam tersi çok güzel hareketler bunlar dan çok daha komik güldür güldür başkadır diğerinde mimiklerim oynanıyor
Boş yapıyorlar ya mk moronları sizi. Tek tük komik olan bölümleri var, bazen sıçıyorlar cidden o ayrı.
Sen onlara beyin al na şöyle kıvrımlı... Saten küçük seylerden mutlu olmayan embesil dolu hayat enerjisi 00000
Eskiden iyiydi ama şu an ki güldür güldür gerçekten gülünecek bir tarafı yok kendi adıma.
yani yok mu mizah kültürüm :((
Başkasını bilemem bu benim kendi adıma olan bir durum sizin mizah seviyenizi ancak bilim insanları belli kıstaslar ile karar verebilir.
Yani ben de pek gülmem ama bazı skecleri çok komik oluyo gülüyorum
evet ben de hepsine değil bazılarına gülüyorum
aynen mesela mesut enişte
beş lira fikri dndnjd
otur evinde djjdjd
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Mizah kültürü ile alakası yok.
teşekkür ederim <3
Rica ederim.
Arkadaşların eğitilmez bir comar onlardan uzaklaş :)
Kimi güler kimi gülmez herkesin mizah anlayışı farklı ben şahsen hiç gülmüyorum 🙄
valla ne desem bilemedim ama güldür güldür beni güldüremiyor
Çocukluğumdan beridir izliyorum ve hala da gülüyorum skeçler oyuncular falan oldukça iyi. Zevk meselesi tabi herkes gülmek zorunda değil ama ben beğeniyorum
Önceden komik skeçleri oluyordu, ama artık birçok skeci çok saçma geliyor.
Bazen mizah çok iyi yapıyorlar bazende laoballi oluyor kanal değiştiriyorum
Arkadaşların önce mizahın ne demek olduğunu öğrensinler bence..
Ya mizah kültürüyle alakasız bence herkes farklı şeylere güler bende Nurdisina'ya gülüyorum
Asıl çok güzel hareketler bunlar'a gülen insanların mizah kültürü yoktur
Bence onlar aynada kendilerine bakıp gülsünler bırak onları boş ver
Herkesin komedi anlayışı da eğlence anlayışı da kendine göredir. boş ver umursama.
ya bende hiç gülmüyorum, bence çok güzel hareketler bunlar 2 daha komik
Bazı bölümleri cidden kötü ama genel olarak skeç seviyorum
Ne alaka ya olabilir yani seversin gülersin izlersin.
Çok güzel hareketler bunlarda kaliteli espiriler dönüyordu. Fakat Güldür Güldür çöp ya
bazı skeçler çok komik oluyo bazıları durgun
Çok yapmacık oynuyolar kaç kere izlemeyi denedim baş agrısından başka bişey değil
Geçen yemekteyiz skeci yapmışlar ona güldüm ama şu görseldeki sAnA tELefon aLaçAm cidden komik değil
Off çok cringe geliyor bana utanıyorum izlerken hele şu bebek taklidi yapanlar çingene gibi bağıranlar hiç komik gelmiyor aksine sinir kat sayım artıyor
Yoktur 7 yasindaki kuzenim bile gulmuyo dusun seviyeyi
Sevgilimle sabah akşam yemek yerken açar izleriz. Gayet iyi bence
İyileri de var genel olarak vasat bir program cghb2 izle daha iyi o
İyi skeçleri var ama genel olarak bakılırsa çokta komik değil.
Arkadaşlarının yalnız kalınca Recep İvedik’e gülmesi şoku
Bence de yok yaşlı insanlar izliyor bunları ayrıca çok cringe bu programlar ya mimik oynatmıyor
Hayır, bende izliyorum kanal değişmediği için arada gülüyorum yani.
Bazen komik oluyor. Ecem Erkek varken izlerdim şimdi izlemiyorum.
Sosyal medyadaki ofansif, canım, tiktokçu, bilmem ne mizahlarına gülmekten iyidir.
Gayet iyi kaliteli bence çok güzel hareketlerden süper yani bazı skeçleri kaliteli mizahı anlayamanlar gülemez zaten
bence de anlamadıkları için gülemiyo onlar :D <3
Aynen
Genellikle izlemeyi tercih etmem çghb2 varken ama ben şahsen komik bulmuyorum bir yerden sonra komiklik yapacağım diye kendi kendilerine birşeyler yapıyorlar. İzleyicide sürekli her hareketlerine gülüyor anlamış değilim açıkçası.
Nasıl gülüyorlar şaşıyorum yeminle zerre komik değil.
:( mizah kültürüm yok mu yani
Öyle kalıplarla ilgilenmiyorum sadece anlayamıyorum neyi komik bulduğunuzu.
Skeclerin cogu kaliteli olmuyor ama bazı tiplemeleri komik oluyor
mizah sevıyesı gayet yuksek bır sahne , çgh'den kat kat iyi oldugu net
Küfürsüz de güldürebiliyor gayet adamlar bence
Ben de gülüyorum çünkü komik buluyorum. Mizah anlayışımız olmadığı anlamına gelmez bu
Çok dandik geliyor bana arada bir güldüğüm oluyor işte.
Ben de hiç gülmüyorum, çgh daha komik. En iyisi tolga çevik, bence.
Yoktur çünkü ortada koyduklari bi mizah yok , her skec ayni birisi s@lak rolûne girer boş konusur digeri akilli rolüne girer onunla dalga geçer , reytingler düsûnce hükümete sallamaya da basladilar kisacasi boş bi program
bazen komik oluyo ama yaaaa
recep ivediğe gülen bir nesil vardı güldür güldür daha masum bence
Önceden çok gülüyodum bu sezon hiç gülmediğimi farkettim baya baya komik gelmiyor yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?