son zamanlarda değil hep vardı. nur yerlitaş misal. başbakanın karısı misal. kişileri salla. en ufak bir fikir çatışmasına girsen aklıevvel çatışan direk tipin yok fikrin vardan girer. zekasıyla alt edemezse de zekan olmasa bir bok olmayacaksına getirir lafı. feministlere en büyük muhalefeti " çirkin" diye yapmay kalkarlar. tiple feminizmin alakası neyse artık. "çirkin" olmak istemeyen aklıevvel güzel kızçelerimzde uzk dururlar feminizmden öcüymüş gibi.
Türklerin mizah anlayışı dalga geçmek. Ve öz be öz Türk olarak söylüyorum. Bu ülkenin durumu berbat. YENI nesil berbat karakteri berbat herseyi berbat ! Yeni Türkiye'ye lanet olsun ! Türk devletine lanet olsun ! Arap k*pegi olan topluma lanet olsun !
Mizah öleli çok oluyor. Kurgu değil doğaçlama taraftarıyım hatun. İnsanlar çürümüş et kokuyor. Ruhu sakatlanmış bedeni bile illallah etmiş. Fikirleri kokuşmuş. Saygı mı bekliyorsun. Sanata saygı edinilmedikçe eleştirilecek tek şey dış görünüştür. Görsellik bu milletin cazibesini kazanıyor. Fikir düşünceler ve başarı çöpe atılalı çok oluyor. Yine söz meclisten dışarı.
Hayır mesela benim boyum 194 cm sence lakabım ne? ''Uzun'' Yani uzun boylulara ''Uzun'' lakabını vermek ne kadar mizahşör bir millet olduğumuzu ayaklar altına seriyor. Örnek alınması gerek.
Dış görünüşe göre yargılayan bir milletiz insanları ve başkalarının kusurlarıyla alay etmek kendi kusurlarımızı kapatacağını sanıyoruz. Sonra diğer ülkelerden geriyiz diye yakınıyoruz kafa yapımız değişmediği sürece bizden bir halt olmaz ülke olarak.
Fizigin ön planda tutulduğu bir yarisma olsada bunu tamamiyle yüz güzelliğinden bagimsiz degerlendiremezsiniz, kisaca bu kizla ilgili yapilan eleştiriler yersiz veya abes değildi. Ki kendisinin eleştirilere yanitida bunu doğrular nitelikte. Herneyse uzatmanin pek anlami yok, örneği yanlis buldum söylediğim gibi
İnsanları aşağılamak, dış görünüşleriyle dalga geçmek, konuşma tarzlarıyla vs. alay etmek düşük zekanın mizah anlayışıdır. Gerçek mizahta bunlara yer olmaz.
Turkiye mizah anlayisi en yuksek ulkelerden biri diye dusunuyorum. Egitimsizlik ve cehalet oldugu icin mizahin yonu biraz dedikoduya, bok atmaya ve sarkazma kayiyor o ayri.
Bu adam bizim mahallemizde yaşıyor 12 yıldır bu mahalledeyim bu adam o kadar kibar biri ki burdaki bir çok insandan daha güzel Türkçesi var. Adı seyithan ve herkesle iyi anlaşıyor. Adamla dalga geçenler aciz insanlar açıp gotunuze gülün.
En İyi Cevaplar