Güncellemeler
+1 yıl
Komedyenlere özenip bana da gulsunler bende komik olucam diye başkalarıyla dalga geçen o kadar çok insan varki. Olan o insanların kalbi kırıldığı psikolojisi bozulduguyla oluyor. Komedyenler bu işi para kazanmak için yapıyor. İnsanlar ise ego kasmak için. Komedyenler hiç olmasa acaba mizah diye kalbi kırılan insanlar olur muydu yine?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu yuzden İslam'da mizah yasaktir çok gülmek haramdır. Size sunulduğu gibi bişey değil bu mizah. İnsanları zehirliyor insanlar komik olucam diye saçma sapan hallere giriyor. Özellikle ego problemi olan Türk insaninda bu durum daha fazla.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Biriyle dalga geçmek maksatlı yapan evet zorbadır ama iki tarafta keyif alarak gülüyorsa zorbalık değildir. Konudan konuya değişir bu
Kardeşim mizah demek biriyle dalga geçmek demektir ortada mutlaka dalga geçilen birisi vardır stand jplari izle komedyen mutlaka birileriyle dalga geçiyor dalga geçilen kişi orada yok millet gülüyor ama dalga geçilen kişi orada olsa gülmez zaten dalga geçilen kişi orada olsa o komedyen o şakayı yapamaz bilmem anlatabildim mi mizah dediğimiz şeyin doğası kötüdür
Bu huzden İslam'da mizah yasaktir
mizah başka bir insanı aşağılamak demek değildir, senin dediğin kara mizahtır, teşekkürler
Nedir peki mizah? Birisinin asagilanmadigi bir mizah çeşidi var mı? Komedyen ya kendini asagilar ya da başka şeyleri
kara mizah* oluyor o işte
bizim ülkedeki komedyenleri sayma onların çoğunun mizah anlayışı dediğin gibi zaten ama onlar yapıyor diye mizah' öyle olmuş olmuyor
Yoo yabancı komedyenler de öyle mesela mr bean napıyor kendisiyle dalga geçiyor.
Kendini acınası duruma düşürüyor. İnsanlara bu komik geliyor ama düşündüğün zaman bu mizah denilen olgu işte insanlarin onurunun kırilmasini normallestiriyor
onun yaptığı aslında kendisiyle barışık olması
güzellik göreceli olsa bile çoğu kişiye göre yakışıklı olmadığının farkında olduğu için bunu mizaha vuruyor ve çok sempatik görünüyor güzel bişey aslında
ben de boyumla falan dalga geçerek milleti güldürüyorum mesela bu kendimi acınacak duruma düşürmek değil kendimle barışığım sadece ve insanları güldürmek de hoşuma gidiyor
Sen onurunu kırmış oluyorsun
ay saçmalama düşündüğün şey çok yanlış jshxjs
islamda mizah haram mıdır? oha diyorum başka da bişey demiyorum
cevap da yazma geri dönüş yapmiycam çünkü
sadece SACMALİYOSUN
Haramdır.
Bizim ulkemizde eğitim bmbk olduğu iocn insanlar hiçbir şeyi bilmiyor. Din dersi görüyor din bilmiyor ingilizce goruyor ingilizce bilmiyor. Hayır elinin altında Google var onu bile kullanamkyor aciz türk milleti. Araştır İslam'da haramdır mizah.
Mizah birini aşağılamak için yapılmaz ki mizahın türleri var sonuçta
Birini aşağılama dan mizah yapamazsin naisl yapican
Bunlar size komedyenler tarafından ezberletilmis gerçekciligi olmayan laflar
Abi konuyla alakalı değil mi dümdüz suyun bile mizahıni yapabilirsin mizahla birinin aşagılamının öyle bir ilişkisi yok ki
Evet suyla dalga geçebilirsin
Bu sefer de suyu asagilarsin. Belkisu canlı bir varlık olmadığı için bu durum dramatik gibi gözükmeye bilir ama insanlarda aşağılamaui normallestiriyor mizah dediğimiz olgu
Önce suyla başlarsın sonra komik olucam diye başkalarının da kalbini kırmaya başlarsın. Çünkü gulunmek egonu tatmin eden bişey.
Doğru Cem Yılmaz bu yüzden bu kadar seviliyor
Evet türk milleti zaten herkesin malumu nerede gereksiz var sever
Ramazanda içki paylaşan bir görgüsüz
Ateist olabilir ama. uaptigi insanları gıcık etmek
Komedyenler böyledir alayı böyledir. Lisedeki zorbalar büyüyünce komedyen oluyor işte
Şimdiki fenomenlerin çoğunda başkalarının yaptığı videolarla dalga geçiyor
komedyenlerin espirilerinin çoğu bişeyle alay etme var zaten, dalga geçiyorlar, izleyenlerde anıra anıra gülüyor, gülmek güzel bişi mutluluk hormonu mu ne bişiler salgılanır hiç değilse
alınmayıverin siz de yani, gül geç :)
Ben başkasınin acisina gülmeyi sevmem
hassas iyi insanların hayatı zor olur, o kadar derin düşünme, kendini düşün yoksa kimse seni düşünmez
Şaaane la benim hayatımdan GT benim on numara hayatım var sen kendini böyle kandır bakalım
Mizah diye, insanların ve olayların içinden geçmek zorbalıktır. Mizahın en temiz ve doğalını sadece tolga çevikten izlerim. Ne adamlığından ödün verir ne karşısındakini incitir. İçi dışı bir delikanlı adamdır.
Tolga çevik de kendiyle dalga geçiyor. Yine ortada bir dalga söz konusu.
Sen Tolga çevik acınası bit duruma düştüğü için gülüyorsun. Mizahi. Doğası ya kendinle ya da başkasıyla dalga geçmektir. Ortada bir onur kırıcı durum var
Bu yüzden mizaha karşıyım. Birisinin onurunun kırilmasini nsanlara güzel bişey olarak gösteriyor çünkü. Komik olmak demek, acınası bir durumda slakca işler yapmak demektir.
Bu huzden insanlara sunulduğu gibi komik olmak güzel bişey değildir. İnsanlara mizah bunu yanlış algilattiriyor. En büyük suç komedyenler in. Komedyenlik komedi mizah olmasa acaba sırf komik olucam diye mizah kurbanı olan kalbi kırılan bu kadar insan olur muydu? Komedyenler bunu para kazanmak için yapıyor. Para kazanmak için insanlığı zehirliyorlar.
canım donuk kafalı birisi gibi davranıyor hiçte komik değil bu
Millet gülüyor işte gülmek budur zaten birinin aciz gorunmesi komik gelir insana
Ama sen bu mizah olayini biraz yanlis anlamisin be dostum 😉
evet ben de mizah yapan bi zorbayım ama yakışıklıyım da
Napiyim yakisikliysan tipini mi sordun GT lalesi seni senin tipini skm ben
kardesim sg bi sigara iç kendine gel, karizmam sana sert gelmis
Şaka fazla kişisel olunca biraz kırıcı oluyor sadece
Şakanın her türlüsü onuru kirar
Birini aşagilamadanda mizah yapılıyo ne alama
Nasıl yapılıyor örnek ver mesela bitane
S lan Mezopotamya eşeği
Türk oğlu türküm buda sana girsin Hadi git cem yılmaz izlemeye devam et ezik velet seni
Bence değildir
Aynen