Kültür & Sanat Men in Black çizimimde bir aksilik mi var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Selamlar,Çok sevdiğim Men in Black serisini izlerken duramadım ve bi' yandan da çizim yapayım dedim.Sonucunda bir aksilik fark ettim ve değerli görüşlerinizi almak istedim.O hızla hem takım elbiseleri karıştırmış hem de fes eklemişim =/Sizce nasıl olmuş? Men in Black çizimimde bir aksilik mi var? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok yeteneklisin sen kendini buralarda heba etme 🤩He bu arada Kemal Sunal ve Halit Akçatepe'ye benzemişler fjfmf 1 0 Yorumla
Alstroemeria Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl O arkadaki yeşil detay ben miyim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yoo benim =( Yorumla Alstroemeria +1 yıl Birbirimize çok benzer olduk olm =\ Yorumla Soran +1 yıl Olabilir asdj Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet şabana ile güdüğe benzemiş 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar