sırıtmaz ama fotodakı senın sacınsa kuaförüne söyle 4n numara ile 1n numarayı karıştırıp boyasınlar. Düz siyah boyarsan kusar. 3 boyada oturur çokta belli etmez sırıtmaz yani. Ben kızıldım benım saç rengımde bu dıpteki rnge yakıntı. 4n numara ile 1n numara karıstırıp boyattım. ik basta kahve kızıl gibi durdu 2 ay snra tekrar boyattım aynı sekılde tam oturdu hiçte sırıtmıyo. ama 2. ve 3. boyamanda numaraları yükselt. Mesela ilk boyatırken 4n numara ile azcık n1 numara sıkıp boyat. 2. boyana kadar braz kusar alttakı boyayı. bu sefer 5n numara nın içine 1n numarayı serce parmagı kadar sıktır öyle boyat. tam oturur. Kusma olmaz dersende direk 4n numara ile boyat. ben Matrix boyasını tercih ediyorum. Boya markasına göre kusma ya da kapatma fark edebiliyo
o zaman kuaför malzemesı satan bir yere git Wella nın 4 numara boyasını al evınde kendın boya canım. 3 defa tkrarlaman gerekir belki bilemem. Saçtan saca fark eder kusmalar felan. o yuzden dediğim boyayı al bir kez boya 3 4 yıkama sonra kendını belli eder zaten. eger sana boyası akmış gibi gelirse en az 1 ay snra tekrar boya aynı renge.
En İyi Cevaplar