siyah renk yakışmısmı? Kombın böyle olmıcak rengini soruyorum Bugün beyaz rengini aldım ama aklım siyahtada kaldı bu güzelmi bunuda alayımmı yakışmısmı bu renk bana gitmişmi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
siyah renk yakışmısmı? Kombın böyle olmıcak rengini soruyorum Bugün beyaz rengini aldım ama aklım siyahtada kaldı bu güzelmi bunuda alayımmı yakışmısmı bu renk bana gitmişmi?
Haydaa sen ne olmuşsun mshfksks
Siyah kürk sana harika bir hava katmış! 🖤 Hem zamansız hem de çok şık duruyor. Siyahın verdiği asil enerji bambaşka, hani her kombinle uyum sağlıyor ya, o yüzden içinde kalmasın bence. Beyaz da güzel bir seçenek ama siyah daha karizmatik ve göz alıcı olmuş. Her iki rengin de farklı havası var tabii ama siyah kürk, klasik ve şıklık garantili bir parça! ✨ Şimdi dön al derim, pişman olmazsın. 😍
Cevap
17Cevap
Şu başınızı kapatıp hiç birşeyden de geri kalmak istemeyip Özenti halleriniz çok komik
Bir resim değil o fotoğraf kültürde yok anlaşılan. 2 ben yakışıklı olduğum için buradaki kadınların da beni hakketmediğini düşünerek fotoğrafımı koyup kadın peşinde koşmayı gerek görmüyorum. Ve ben kendimin farkında olduğum için de buraya fotoğrafımı paylaşarak şu nasıl olmuş bu nasıl olmuş ya da nasılım diye saçma paylaşımlar yapacak kadar kendimi basit görmüyorum
İstinye Park mı burası seni gördüm sanki sabah sjznxnx
Ben bu tür kürklere kahverengi daha çok yakıştırıyorum. Ama siyahta yakışmış
Şal mı yoksa eşarp mı o
Yakışmış da arkada aynadaki kim
Yakışmış yakışmış hadi iyisin
Fena değil ama hayvanda daha doğal duruyo.
Evet yakışmış ama açık giymişsin belli ediyor
Soru yanlış.
Çok mu yakışmış. Az mı yakışmış se.
Yani yakışmış elbette; sorulmaz bu:)
Yakışmış
Güzel olmuş
Gorile benzemişsin
Vucuda olmus
Evet tâbi
Güzel durmuş
Yakışmış güzel günlerde kullan
Çok havalı olmuş