Güzellik & Bakım Ya bu siyah noktamı benmi nasıl, nerden aldırılır fotoğraftakiler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya kaç paraysa önemli değil en iyi yapan güzellik merkezimi artık hastane tarzı bir yermi bu yüzümdeki deri altı siyahlıkları nasıl aldırıcam? Kimse bilmiyor arkadaş. Ya bu siyah noktamı benmi nasıl, nerden aldırılır fotoğraftakiler? Cevapla En İyi Soruları Fotoğraf Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sumx-x Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl siyah nokta degil, ben onlar. bence kotu durmuyolar. nasil bir islem yapilir bilmiyorum malesef.. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla sumx-x +1 yıl bitkisel tedaviyle gectigini duymustum. bir arastir istersen Yorumla Soran +1 yıl Tamam 👍🙏 Yorumla
toplumlatoplumsuz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl hastanede cildiye ya da estetik bölümüne git onlar ne oldugunu söyler tedaviyi de soylerler 1 0 Yorumla
efendbi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl bunlar ben beni yakip aliyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kim alıyo nerde Yorumla efendbi +1 yıl hasteneda aldirabilirsin herhangi bir hastaneye git fikir falan al ilk Yorumla Soran +1 yıl Ty bu Yorumla
waterdust Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl ben gibi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam nereye gitmem gerekiyo? Yorumla waterdust +1 yıl bilmiyorum Yorumla
En İyi Cevaplar