Burnumda bunlardan var bunlar siyah noktami? Fondotende suremiyorum cok kotu gozukuyo? Oylryse siyah nokta bantlari geciriyomu kullanan var mi yan etkisi falan varmi?

siyah nokta bunlar evet. siyah nokta bantlari pek işe yaramıyor. ya buhar tutacaksin yüzüne ya da şu diyeceğimi yap o bantlar gibi ama işe yarayan bir fikir vericem sana ben denedim hatta. marketlerde gelatin (jelatin) yazar üstünde pastalara koyulan jelatin tozundan bulacaksın. bir çay kaşığı o tozdan ve iki çay kaşığı da sütü karıştır. 1 kaşık süt de olabilirdi tam emin değilim. ikisini kahve fincanına koy ve mikro dalgada çok değil 5 10 saniye ısıt. sıcaklığı geçtikten sonra temiz fırça ile burnuna sür ve kurumasını bekle. çok kuru olmayacak yoksa çıkarirken canın yanar. hafif kurumaya yakın iken kenarından soyarak çıkar. siyah noktaları diğer alternatiflere göre daha iyi temizliyor bu yöntem. ben denedim ayrıca işe yarıyor.
not. benzer tarifleri yumurta akı kullanarak da veriyorlar ama onu denemedim sen araştır dene istersen.
Youtube ta londrada bir turk kizi kanalinda bir kizdan dinlemistim ayni tarifi. Mikrodalga kullanmiyorum tesekurler
cezvede ısıtsan da olur, denemelisin mutlaka işe yarıyor çünkü :)
Yüzünü temiz tutarsan çikmaz. Hergun losyonla ve sabunla temizle.
Siyah nokta değil ki onlar, yağ. Gözeneklerden dışarı doğru çıkmaya çalışıyorlar. Cildiyeye git burnunda aşırı yağlanma var.
Siyah nokta değil daha çok kıl kökü ve yağlanmadan dolayı oluşan iltihap bakımsız bir burun
Evet pek yuzume krem losyon falan surmedim bu zamana kadar peki nasil gecer onerin var mı
Krem losyon değilde bol sabun ve kuruduktan sonra losyon sür sıkma onları, temiz tut herşeyin başı temizlik yağlanmayı önledikce onlarda ortadan kaybolur.
Prof destek almak istiyosanda cildiyeye git en mantıklısı cildiye olur.
Bundan sonra dikkat etmenizi öneririm onlar siyah noktaya lekeye dönüşür iltihap kaplar rahat ettirmez kokuda yapar burundaki iltihap
Cok tesekur ederim
Rica ederim sağlıklı mutlu günler
Cevap
5Cevap
O bantlar bir b*kuma yaramıyo cildiyeciye git en iyisi
qatikla karbonati karisdir sur o zaman gecicek haftada 1 2 kere yap
qatik ne
Tesekurler
Sıcak suyun buharının üzerinde burnunu nemlendirip losyonlu pamuk ile sıkarak temizle.
Hergun dove la yika gecer losyonlada temizle hep
Tesekurler denicem
O cok zararliymis internette okumustum. Dislere bile zarari olan varmis bide teni dusun
Sıksana sen onları. Yumusakca *
Denedim bir ise yaramiyo
Hayir tabiki
İnstagramda ayni senin burnun gibi hatta biraz daha kotu bir burun koymuslar. Limon ve bise ile mAske yapmislar. Pamukla temizlemisler. Full cikmis hepsi. Boyle reklam , tarif vardi ama tam hatirlamiyorum. Arastir denesen de bisiler. Daha yasin kucuk. Gecer onlar. Fazla cips yeme
Biliyorum ama onlar shoplu hep ya bikac hafta hergun sabunla yikamayi denicem azalmazsa cildiyeciyr giderim teşekürler
Ay'ın yüzeyindeki Kraterler gibi burnun var panpa
O ne l*n çilek gibi
Hahahaaa
o ne len walla allah da senı guldursun emıı :D
yarar
bu nasıl burun ya. D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar