Burun kenarında oluşan siyah nokta görünümlü yağ tabakalarınla nasıl başa çıkıyorsunuz cildim pürüzsüz değil gözenekli bir cilde sahibim ve burun kenarlarında oluşanlar beni deli ediyor nasıl temizlenir neler yapıyorsunuz cildiniz için?
Gerçekten pürüzsüz bir cilde kavuşmak mümkün müdür?
Ben bir çok şey denedim siyah nokta için bende burnumda biraz var. Özellikle internette yazan tarifler işe yaramıyor. Ya burun temizleme bandı alıcaksın bimdeki işe yarıyor mesela. Ya da diş macunu kutusu gibi şeklide siyah maskeler var. Ondan alıp sadece burnuna belli aralıklarla sürekli kullanıcan işe yarıyor. Ama siyah maskeyi yüzünün her yerine kullanma tüylerini yoluyor.
gimsa gibi marketlerde var veya kozmetik ürünler sattn çoğu yerde bulabilirsin. Sadece 2 tlye paketli olanlar var onları kullanma. Gimsadan alırsan uygun olur.
süzme yoğurt , karbonat ve elma sirkesi macunu uygula haftada 2-3 kez pırıl pırıl bir cildin olacak bana dua edeceksin dışarı çımkadan 20dk öncede pamukla sızma zeytinyağı sür cildini beslen, kırmızı lekeleri temizler. güneş yanıklarına dünyada tek kremdir bakanlaryüzünde bir nur görürler adeta bana teşekkür edersin
canım cildini düzenli temizle ve haftanın 3 günü sinozun glow toniğini kullan. düzenli kullanımda zamanla geçecek internetteki yöntemlere pek itibar etme cildine hasar verirsin çünkü
En İyi Cevaplar