Kültür & Sanat Kubat çizimimde bir aksilik mi var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Selamlar,Yine bolca keyif aldığım bir çizimde bazı teknik aksaklıklar yaşadım ve değerli görüşlerinizi almak istedim. O hızla sakal bile eklemişim.Bunun beyhude bir uğraş olduğu düşüncesini kafamdan çıkarın, destek olun =/Talih, halkalı şekerden yanadır.. Kubat çizimimde bir aksilik mi var? Cevapla Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Senin kafanın işleyişi şu ; Herkes gider mersine ben giderim tersinee 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Keyifli oluyor. Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Bir dahakine murat kekilliyi çiz 😂 Yorumla Soran +1 yıl İyi fikir, listeye alıyorum :)) Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Hayır, yapıyosun bu sporu 🤸♀️ 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Merciler çaklıt💪 Yorumla
kuzeyinışığı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Buna benzemesi dışında bir aksilik yok. 2 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Keanu Reeves olması dışında bir problem yok 2 0 Yorumla
En İyi Cevaplar