Emekleriye hayat verdikleri Yeşilçam yapımlarıyla çocukluğumuzun o içten samimi sıcak anılarını vareden nice değerli sanatçımızdan biriydi kendisi. Dilerim açtıkları yoldan yürüyen binler varolur herdaim. Kendilerini hatırlayacak son insanın hafızlarından silinene değin ölmeyecekler!..
Ayşen Gruda ya gerçekten severdim oyunculuğu mükemmel olan bir kadın çok aşırı güzel olmasa da sonuç itibari ile güzel olan bir kadın Allah rahmet eylesin mekanı umarım cennet olur toprağı bol olur yıl dönümü kutlu olsun
LEYYA_GS | Kültür & Sanat konusunda 3,6b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Çok değerli bir sanatçıydı. Bütün filmlerini severek izlerim çünkü inanılmaz bir pozitif enerjisi var 🦋
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Manquer | Kültür & Sanat konusunda 62 görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Aklıma bu satırlar geldi görünce..
Bir gün setten dönmüşüm, torunum Emre aradı: ‘Anneanne, yolda araba çarpmış bir kedi gördüm, veterinere götürdüm, tedavisini yaptırdım. Anneme götürdüm, o da temizledi eve aldı’ dedi.‘Peki gelir bakarım’ dedim. Kediyi gördüm, bayağı çirkin bir şey, ‘Ay niye aldın bunu, pek de çirkinmiş’ dedim.‘Anneanne sen de çirkinsin, sana da araba çarpsa bakmayacak mıyız?’ dedi. Ne faşist kadınmışım dedim kendime. Güzeli kurban ediyoruz ama çirkini dışlıyoruz, asıl onları almak lazım.”
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
GhostlyKisses | Kültür & Sanat konusunda 70 görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Yeşilçamın usta kadın oyuncularından, Kemal sunalla eküri. Filmlerinde ki erkek meraklısı rolleriyle bütünleşmiş aklıma shdhd severim kendisini r. ı. p.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş