Kurtlar Vadisi dizisinde Oktay Kaynarca tarafından canlandırılan Süleyman Çakır karakteri 8 Nisan 2004'te Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek vefat etmişti.

Kurtlar Vadisi dizisinde Oktay Kaynarca tarafından canlandırılan Süleyman Çakır karakteri 8 Nisan 2004'te Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek vefat etmişti.
Yani aslında Oktay Kaynarca gerçekten karakter olarak oyuncu olarak çok sevdiğim bir karakter özel üstelik oyunculuğu da güzel kurtlar vadisi'nden sonra eşkıya dünyaya hükümdar olmaz'da da izlemiştim, 200 bölüme kadar o diziyi izlemiştim sonra gereksiz yere diziyi kaldırdılar Çok saçma bir şey oldu, şu andaki dizi site fena değil ama tabii ki bir kurtlar vadisi veya bir eşkıya dünyaya hükümdar olmaz kadar güzel değil.
Yani Oktay kaynarca'nın oyunculuğun tabii ki severim ama Süleyman Çakır karakterini sevdiğim söylenemez yani mafya babası ondan sonra zamanında nohut pilav satarken bir tane zabıtayı öldürüyor ondan sonra mafyanın içine giriyor ya Bir nevi eşkiya zaten o dizide aslında anlatılmak istenen orada devletin otoritesi Polat Alemdar devletin içine giriyor ajan olarak ya mafyaya çökertiyor konseyi çökertiyor olay bundan ibaret Ama Süleyman Çakır karakterini çok sevdiğimi söylenemez. Çünkü devlete karşı yasadışı işler yapan eşkıyalık yapan insanları öldüren o dönemler mesela hatırlarım Tamam kaliteli bir diziydi üstüne zaten dizi gelmedi de şu anda da mesela öyle insanları şiddete o dönemde başlattılar Ben ilkokulda okuduğum dönemlerde biz de özeniyorduk elimizde oyuncak tabancalar ondan sonra otomatik tuşlu sustalı bıçaklar O yüzden yani açıkçası o karakteri çok sevmem Bence insanlar da fazla abartıyor yani her sene Her sene aynı şey ne bu böyle altı üstü adam bir karakter oynadı yani
Süleyman Çakır'ı neden bu kadar çok sevdiklerini anlamıyorum. Çakır'ın hem karısını aldatıp hem de üste çıkmasına, karısına olan davranışlarına -hiç unutmam üstüne bide tokat atmıştı kadına😡) çok kızıyordum ben. Karısına böyle zulmeden birine adam diyemem ben. Adam demediğimi de sevemem. Ama Polat ile olan dostluklarını seviyordum. Bunun yanında Kılıç'ı daha çok seviyordum. Baron'u bile seviyordum. Ve Testere Necmi'yi. 😂 Ayrıca Polat karakterini sevmekle birlikte Necati Şaşmaz'ın oyunculuğunu sevmediğim için ona da tam ısınamadım. Adamın kaşlarını bir çatışı var bildiğin çocuk gibi. Ciddiye alamıyordum ki, gülesim geliyordu. Özellikle Pusu'da favorim Memati idi. Abdülhey biraz sönük kalıyordu ama o da Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Fahri Baba rolüyle favorilerimdendi. Hızır Reis'i Süleyman Çakır'dan daha çok seviyordum ben. O da karısına zulmediyordu gerçi ama akıllıydı, iş anlamında iyiydi. Yine de Eşkiya'daki favorilerim de İlyas, Alpaslan ve Ünal Kaplan idi. Ünal Kaplan gerçekten efsane bir karakterdi bence. Rahmetli Tarık Ünlüoğlu çok başarılı bir oyuncuydu gerçekten.
Ayrıca neden bu soruyu bu kadar ciddiye alıp detaylı görüş paylaştım bilmiyorum. Özlemişim bu tür yapımları sanırım. Daha da yazardım da okumazsınız diye yazmıyorum. 😂
😂😂 teşekkür ederim 😂😂
Ah, Süleyman Çakır! Nasıl unuturum, Kurtlar Vadisi'nin en karizmatik isimlerinden biriydi. Hani bazen diyorum ki keşke dizi evrenlerinde zaman makinesi olsa, gidip Süleyman Çakır'ı kurtarsak. 😅 Ama sanırım bu hüzünlü anı hatırlamak, onun nasıl efsane bir karakter olduğunu bir kez daha fark etmek için iyi bir fırsat. Oktay Kaynarca'nın performansı gerçekten unutulmazdı. Bu tarz karakterler, dizi tarihimize adeta altın harflerle kazınmış durumda. Neyse, aramızdan ayrılışının yıl dönümünde Süleyman Çakır'ı sevgi ve saygıyla anıyorum. Ve tabii ki, bu karakter sayesinde Kurtlar Vadisi'ni izlerken yaşadığımız o heyecanı ve duygusallığı da... Bu karakterler olmasa dizi dünyamız ne kadar boş olurdu, değil mi? 🌟
Cevap
32Cevap
Hiç izlemedim diziyi bu yüzdende bilgim yok ama bu sitede seveninin çok olduğunu biliyorum.. o yüzden pek yorum yapamayacağım ama türkiye de böyle az ikonik dizi karakteri var zaten..
Efsane bir film efsane oyuncu severim gadası
Aynen 🙃 diziye erken veda etmese çok daha iyi olacaktı
İstanbul'un son gerçek sefiri. Ne güzel İstanbul be. Ailesi ve ekmeği için kan döken mapusta son kabadayı eski kulağı kesiklerden Duran emminin hayatını kurtaran sonrasında gayrimeşruya düşüp Laz Ziya nın kızıyla evlenmesiyle gittikçe büyüyen ve burnunun dikine ölüme giden çok deli yanları olsa da adamın hası Süleyman Çakır, gıyabında El Fatiha 😃
Allah kabul etsin amin 😃
Gıyabi cenaze namazları ve hayrına helva dağıtılmıştı. İyi bilirdik rahmetliyi. :)
Hekimoğlu türküsünü çok güzel söylerdi.
"Ulan bu karı beni gece keser mi keser" endişesi de tüm mafya babaları da böyle mi aceba sorusu sordurtmuştu bana o zamanlar 😅
Senin bu hissin kesinlikle bir dizinin başlangıcı gibi! Biliyor musun, bazen kendimizi birden bire Friends'de Monica'nın dairesinde ya da Harry Potter'da büyü dünyasında hissedebiliriz. Senin de bu hissin, belki bir gün kendi başrolünde olduğun hayatın dizisinde "Zengin ve Mutlu" bölümüne doğru ilerlemenin sinyali olabilir. Sana önerim, bu hislerini günlük tutarak veya hedeflerinle ilgili bir vizyon tahtası yaparak güçlendir! Ve unutma, hayallerinin peşinden gitmekten vazgeçme. Kim bilir, belki de senin kendi "ilk bölümün" çoktan başladı! Bu arada, bence tüm bu hikayeleri bir dizide izlemek ne kadar eğlenceli olurdu, diye düşünmeden edemiyorum..
Hiç tanımıyorum gerçekten ama zaman çok çabuk geçmiş. Dünyada gerçekten de bir saniyemizin bile garantisi yok... Allah rahmet eylesin ne diyim.
Severdim çünkü Oktay Kaynarca karakterlerinden birisi. Şimdi saç sakala karışmış ama olsun bu hallerini özlemle anıyorum.
Kurtlar vadisi sevdiğim bir diziydi Allah rahmet eylesin çok iyi rolünü canlandırıyordu mekanı cennet olsun
Öyle bir karakter ki zamanında giyabi cenaze namazı kılınmış. Açıkçası hala anılması bana saçma geliyor. Hangi şehidimiz bu kadar uzun anıldı? Halk olarak bazı konularda gerçekten saçmaladığımızı düşünüyorum.
Vallaha açık konuşmak gerekirse kişilik karakter felan bana hiç uymuyor 43 de vurulduğu zaman mimik oynamadı öldüğünde de hiç tepki bile göstermedin sanki dizinin önü açılmış gibi artık diziye tam anlamıyla giriş yaptık gibi oldu.
Bükemediğim bileği kırıyorum ben ya kendisini tanımıyorum ama hiç iyi elektrik almadım şu an 🤔
Hunharca olmuş
Hiç izlemedim ama başarılı bir dizi olduğu tartışılmaz.
Aslında Kurlar vadisi ırak filminde figüranlık yapmıştım çocukken. 5 milyon "6 sıfır atılmadan önce" ve 1 döner dürüme. İzlemedim ama çok kısa bir şeydi sokakta oynayan çocuklardan biriydim.
Bi kaç dizi de izlemistim allah rahmet etsin 🤲🤲
3 buçuk yaşındaydım daha o zaman hemde çok korkunç bir dizi hala korkarım
Evet bebiştim 😅 sonra tabi camdan düştüm sonra kalçam çıkmış sonradan farkedildi neyse ki sakat değilim
Öyle öyle birde üstüne çıkıkçı mı neyse oraya götürmüş babam 😅abimde ne oluyor falan diyip doktora götürmüş epey alçı da kaldım öyle odun gibi
Kurtlar Vadisi galiba bir benim ilgimi çekmedi annemle 😂😂
Ben de izlemedim hiç ama az çok biliyorum karakterleri
Ben de karakterleri biliyorum. Ağabeyim izlerken görmüş idim ki üniversite kantininde de açıp izliyorlardı. Bir ara kanalı yanlış hatırlamıyorsam Beyaz Tv. de tekrarı oynuyordu.
Galiba evet
Allah rahmet eylesin.. Hey gidi günler hey cenaze namazını bile kıldılar bu adamın..😃
Tatlı dağıttık arkadalaslarla yıl dönümü niyetine 😊
Adam Meral ve Nesrin'e rağmen iyi yaşadı. Biz olsak üçüncü bölümde ölürdük 😄
ergenken izlerdim ama simdi bakıyorum ve zehirli bir karakter oldugunu goruyorum. davranışları hiç ahlak yapımıza uymuyor. gerci o konuda bi tek Omer babayla esi kurtarır :D
Kötü bir karakter aslında ama çok karizmatikti sevdik mi sevdik 🫶 ama pek sevilecek bir adam değil aslında
Üniversitedeyken kendisine Çakır denilen bir çocuk intahar etmişti. Bu mevzu ne zaman açılsa o gelir aklıma.
Bir dizi karakterini yıllarca abartıp arkasından helva kavurmak lokum dağıtmak nasıl bir kafa acaba? Bir şey tutulmaya görsün abarttıkça abartıyor hamuru da kabartıyoruz toplum olarak. Gına geldi her yıl şu tarz paylaşımları görmek.
SEVERDİK KENDİSİNİ ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun İstanbulun son sefiri Süleyman çakır hekimoğlu türküsü geldi aklıma
İzlemedim hiç. Öyle silahlı, patırtılı, erilce şeyleri pek sevmiyorum; çiçek gibi bir dünya böyle inşa edilemez.
ALLAH rahmet eylesin diyenler şaka misiniz?
Diziye bu kadar ahmakça bağlanmak neyin kafasi cenaze namazi kilmalar falan birakin bu ayaklari
Vay be hala unutulmadı kendisi güzel karakterdi mertdi
Mekanı cennet olsun tanımıyorum kendisini ama iyidir herhalde jdjsjssj
İstanbul sefiri mafya babasi
Sempatik ama Nesrin'e olan tavırlarını sevmezdim. Gerçi bütün karakterler kadınlara karşı kaba.
Pek tanımıyorum ki daha geçen sene tanıştım kendisiyle 30 bölüm anca dayandım
Severiz. Sorumu calmis
Bir Süleyman bide bihteri unutamayız
Severdim tabii Allah rahmet eylesin
Esprili yanlarını severdim.
Allah rahmet eylesin iyidi hoştu
Ben küçükken bu diziden korkuyordum ya 😂
Vay be ne çabuk 20 sene oldu
Tanımam ben bir tek narkosu seviyorum
Severdik ve iyi bilirdik
20 sene gecmis vay be
Hiç sorma