•Yüz dilde seni seviyorum desen ne fayda.
Bir dilde adam gibi sevmedikten sonra..
•Kaç kişiyi öldürdüm düşlerimde kaç
kilo çekerdi yalnızlık. Kaç kere ezildim altında yaz yağmurlarının...
•Ben aslında her şeyi sonradan öğrendim. Herkes herkesi sonradan öğrenirmiş bunu da sonradan öğrendim.
•Herkesin bir umudu vardır. Bir savaşı bir kaybedişi bir acısı bir yalnızlığı bir hüznü. Çünkü herkesin bir gideni vardır içinden uğurlayamadığı.
•
Her kadın hoşlandığı adamın soyadını aldığında nasıl durur diye içinden söylemiş ya da bir yerlere yazmıştır.
•Elbet hep böyle geçmeyecek ömrüm biliyorum Bu çeşit yaşamak zor. Kim bilir tanrım kim bilir Hangi güzel yerde beni Hangi ölesiye sevda bekliyor?
•Herkes bıraksın senin için ölürüm laflarını. Önce kendiniz için yaşamayı öğrenin sonra başkası için ölürsünüz.
•Ben seni uyuttum seni karıştırdım seni şaşırdım bir şeyler akıp akıp giderdi dünyada başvurduğum bir şeydin yalnızlığım gibi. Yanında sonsuz durduğum.
•Az sözle çok şey anlatacaksın. Seni seviyorum diyeceksin sadece ama öyle her zaman değil yalnızca hissettiğinde.
•Hazırladım hazıra durdum giydirdim gölgemi kuş çığlığı senin bölgen sorma benim bölgemi aşklar telef olur gider. Sokak köpeği gibi gitsin harcansın bazı şeyler sen dur emi.
•Bir insan birini yalnızken hatırlıyorsa sevmemiştir ansızın aklına getirip yalnızlaşıyorsa. İşte o zaman sevmiştir

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer