Demedi demeyin
Bak Evlat !
Dünyada sadece ve sadece
Şarkılar yalan söylemez..

Münir Özkul diyince şu repliği aklıma geliyor
"Bak beyim, sana iki çift lafım var. Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, her şeyin var, binlerce kişi çalışıyor emrinde. Yakışır mı sana ekmekle oynamak? Yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu, karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak? Ama nasıl yakışmasın! Sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saadeti çok gören. Anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor. Ama ben boşuna konuşuyorum. Sevgiyi tanımayan adama, sevgiyi öğretmeye çalışıyorum. Hıh, sen, büyük patron, milyarder, fabrikalar sahibi Saim Bey! Sen mi büyüksün? Hayır, ben büyüğüm! Ben, Yaşar Usta! Sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! Gözümde pul kadar bile değerin yok. Ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiçbir şey yapamayacaksın. Yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. Çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. Bizler birbirimizi seviyoruz. Biz bir aileyiz. Biz güzel bir aileyiz. Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? Dokunma artık aileme! Dokunma çocuklarıma! Dokunma oğluma! Dokunma gelinime! Eğer onların kılına zarar gelirse, ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, Yaşar Usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni! Anlıyor musun, vururum ve dönüp arkama bakmam bile!”
Severim vaktiyle yanlış tanımışta olsam sonra doğruları öğrendim. Allah rahmet eylesin
Yeşilçam deyince akla gelen isimlerin başındaydı çok severdim. Vefatına çok üzülmüştüm. Haberini aldığımda hatta. Vay be mahmut hoca da gitmiş be. demiştim. Ama son zamanları zor olmuş hatta. Kızının anlattığına göre. Ona Kemal Sunal'ın vefatını söylemedik o tüm yeşilçam oyuncuları yaşıyor diye biliyordu diye bir cümlesi vardı. Son zamanlarında hatta kendini bile unutmuş. Tvde hababam sınıfını izlerken kendini görmüş ben bu adamı çok seviyorum bu adamın adı neydi diye kızına sormuş.
Münir Özkul çok değerli, samimi ve çocukluğumuzun baba sembolü olan bir sanatçıydı.. Allah rahmet eylesin.. Böyle oyuncular yüz yılda bir gelir dünyaya..
Cevap
20Cevap
Gercek anlamda sanatçıydı. Allah rahmet eylesin. Benim sorumada gorüş yazin lütfen.
Kaliteli psikoloji, o olmasazsa etkilendiğiniz, o da olmazsa size cok seyler ya da en azindan bir seyler katan kitap önerirmisiniz? ↗
Eskilerden sevmediğim çok az insan var. Bütün Yeşilçam filmlerinde bizlere aile olmanın, insan olmanın, küçük şeylerle mutlu olmanın ve gülmenin ne demek olduğunu öğrettiler. Huzur içinde uyusun...
ustaları anmak lazım

Sevilmez mi 😍😍
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah…
Türk milleti olarak evet onu zaten çok seviyoruz, kalbimizde ❤️
Allah rahmet eylesin çok iyi oyuncu ve iyi bir insandı. Herkese güzel örnek oldu sözleriyle keşke yaşıyor olsaydı daha çok filmlerini izlerdik. 🌹
Öldümü ya mahmut hoca ben onu hastanede biliyorum hala
tabi ki efsane oyuncuydu..
ısıklar içinde uyusun..
Severim hatta şu an neşeli günler filmini izliyorum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Severdik. Yeşilçamin efsanevi komedyenler inden
Yani filimlerden tanıdığım kadarıyla evet mekanı cennet olsun.
Genelde aldığı rollerle oyunculukta sınırları ve çizgileri olan birisiydi, severdim.
Çok severim. Çocuk aklı Adile Naşit ile evli sanırdım küçükken. Rahmetle anıyorum.
Allah rahmet eylesin. Çok severdim...
Mahmut hoca idi yaşar usta idi Allah rahmet eylesin büyük usta
Atatürk'ü görmüş bir adam bu jenerasyon insanlar gerçek vatansever insanlar memleket sevdalısı onurlu dürüst kâmil insanlar
Evet çok değerli gerçek bı sanatçı..
Çok severdim. Allah rahmet eylesin. Mahmut Hoca
Ruhun şad olsun mahmut hocaa
severdik tabi ki... Mekani cennet olsun
Allah rahmet eylesin. Büyük bir sanatciydi
Çok severim gerçekten
Severdim. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin. Büyük sanatçıydı.
Allah rahmet eylesin severdim
Hemde cok seviyorm ozelikle babam cok benziyor
kel Mahmut
Allah mekanını cennet eylesin inşallah