Bugün ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun ölüm yıldönümü. Onu roleriyle anmaya ne dersiniz?

Tarık Ünlüoğlu 1951 yılında İzmir'de doğmuştu. Ankare devlet konservatuarı şan bölümünü bitirmiş olmakla beraber orada yatılı okurken hocaların izniyle tiyatro derslerine de katılıyor ve tiyatro eğitimi de alıyordu. Konservatuarı bitirdikten sonra 25 yıl Ankara devlet tiyatrosunda oyunculuk yaptı. 2008 yılında İstanbul devlet tiyatrosuna geçti. Yeşilçam filmlerinde Türkan Şoray gibi Hülya Koçyiğit gibi oyuncuların filmlerinde roller aldı.
Bugün ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlunun ölüm yıldönümü. Onu roleriyle anmaya ne dersiniz?
Türkiye onu en çok Kurtlar vadisi dizisindeki Testere necmi ve Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisindeki Ünal rolüyle tanısa da oyunculuk kariyeri 40 yılı aşkındı. Bana göre dizilerde en güzel rolünü Oya başar'la birlikte oynadığı Benim annem bir melek dizisinde oynamıştı.
Ölümünden önce kendisiyle yapılan bir röportajda daha en güzel rolümü oynamadım. Birgün öyle bir rol oynayacağım ki herkes şaşıracak demişti. Muhtemelen o sıralar aldığı muhteşem bir rol teklifi vardı ama oynamak için ömrü vefa etmedi.
1 ekim 2019'da uçmağa varan Tarık Ünlüoğlu ustayı her zaman güzelliklerle hatırlayacağız.
Bugün ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlunun ölüm yıldönümü. Onu roleriyle anmaya ne dersiniz?
Bugün ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun ölüm yıldönümü. Onu roleriyle anmaya ne dersiniz?