1975 doğumlu Kerim Tekin sadece 23 yaşındayken 27 haziran 1998 gecesi geçirdiği film senaryosu gibi bir trafik kazasıyla hayata veda etmişti. Karbeyazdır ölüm, Haykırsam dünyaya, Kara gözlüm, Akşamlar gibi şarkılara imza atan sanatçı Fedon, Ozan Doğulu, Kenan Doğulu, Erol Evgin, İlhan Şeşen, İskender Paydaş gibi sanatçılarla gerek kendi albüm çalışmalarında, gerekse onların sahne ve stüdyo çalışmalarında birlikte çalışmıştı.Hem söz yazarlığıyla, hem besteciliğiyle hem de yorumculuğuyla gelecekte uzun yıllar müzik piyasasında adının duyulmasına kesin gözüyle bakılırken devrilen bir süt kamyonu tarafından 70 metrelik bir şarampole sürüklenen arabada can veren Kerim Tekin aynı zamanda ünlü pop, fantazi ve arabesk sanatçısı Zerrin Özer'in de sevgilisiydi. Mekanın cennet olsun güzel yürekli insan.
Bugün söz yazarı, besteci ve yorumcu Kerim Tekin'in ölüm yıl dönümü. Onu güzelliklerle anmaya ne dersiniz?
Zerrin Özer ile sevgili oldukları konusu biraz muamma gibi, Zerrin Hanım ile yakın arkadaş olduklarını ve Kerim Bey'in zaten bir kız arkadaşı olduğunu okumuştum daha önce. Mekanı cennet olsun, şarkılarını severek dinlerim güzel insanın.
O zamanlar daha 9 yaşındaydım karagözlüm şarkısını ilk defa kral tv de dinlemiştim çok romantik gelmişti hayalimde ruhumun derinliklerinde büyük bir aşk hikâyesi yatıyordu bu şarkı da alevlemisti büyüdüm genç kız oldum yetişkin oldum olgun oldum karşıma çıkan canım görgüsüz çapsız hanzolar içimdeki aşkı söndürdü şimdi bana dünyanın en yakışıklı erkeğini getirin gram etkilenmiyorum
Kendisini, sesini çok severim çok erken ayrıldı bu dünyadan, iyiler gerçekten erken gidiyor bunu anlıyorum böyle insanları görünce.. Kar beyazdır ölüm şarkısı sanki vedası yakın gibiymiş gibi hissettirir bana ne zaman izlesem.
Arkadaş bi türlü unutamıyorum bu adamın ölüm haberini. Star tv de haberi yapıldı ve annem yazık çok genç öldü keşke yaşasaydı dedi. Daha da unutamadım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Annem kahrolmuştu gencecik ve çok yakışıklııı diye. Çok üzücü gerçekten