Kültür & Sanat Bugün Oğuz Atay'ın doğum günü. Şairi sever misiniz? Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor "Gel seninleBir daha ağlayalımYaşanmışlaraYaşanmamışlaraBir de hiçYaşanamayacaklara..! '' Bugün Oğuz Atay'ın doğum günü. Şairi sever misiniz? Cevapla Doğum Soruları Sevgi Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Şiir seviyorum 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ben kendisini daha cok öykü ve roman yazarı olarak biliyordm şiir yazdıgını bilmiyordm ama seviyorm fazla duygusal karamsar bir kalemi olsa da kitaplarını cok sürükleyici bulamadm ne yazkki okurken sıkıldm 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet severim Tutunamayanlar kitabını okumuştum baya derin bir kitaptı açıkçası benim okuyupta unutmadığım nadir kitaplardan 0 0 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Allah rahmet eylesin.. Tutunamayanlar kitabını okumuştum.aklımdan çıkmıyoraklım çıkıyoro çıkmıyor. 0 0 Yorumla
nolifer Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Şiirlerini pek fazla bilmiyorum ama okuduğum kitaplarını çok sevdim. Ruhu şad olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şiir seviyorum
Ben kendisini daha cok öykü ve roman yazarı olarak biliyordm şiir yazdıgını bilmiyordm ama seviyorm fazla duygusal karamsar bir kalemi olsa da kitaplarını cok sürükleyici bulamadm ne yazkki okurken sıkıldm
Evet severim Tutunamayanlar kitabını okumuştum baya derin bir kitaptı açıkçası benim okuyupta unutmadığım nadir kitaplardan
Allah rahmet eylesin.. Tutunamayanlar kitabını okumuştum.
aklımdan çıkmıyor
aklım çıkıyor
o çıkmıyor.
Şiirlerini pek fazla bilmiyorum ama okuduğum kitaplarını çok sevdim. Ruhu şad olsun
Allah rahmet eylesin🤲🏻.
Severim.
Baya severim
ilgim yok