Kültür & Sanat Arkadaşlar sizce doktor mu oliyim, ressam mı oliyim yoksa şiir mi oliyim✍️✍️✍️? HawliiiHürrem Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle şeyler de yazıyorum kendimce değerlendirsem mi sizce ✍️✍️✍️✍️ Güncellemeler+1 yıl Yiooo yioo yanlışlık yok ben şiir olcam Arkadaşlar sizce doktor mu oliyim, ressam mı oliyim yoksa şiir mi oliyim✍️✍️✍️? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ötenaziiii Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl işlenmişsin kalbimeeeeİlmek ilmek şiiri yanında vasat kalıyorO biçim iyi yazıyorsun dewam 1 2 Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl Aslında onu da benim yazmam şoku Yorumla Ötenaziiii +1 yıl Üstad.. Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 309 cevap paylaştı. Yokk yoghhh; Sen bence ünlü şair Fıstıkçı Şahap ol 😃😃 0 0 Yorumla
beşincigününşafağı Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben at oldum seçim senin ben olsam bu şiiri yazan şair olmayı isterdim 0 0 Yorumla
Hakangezerr Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Şair burda ne demek istemiş fıstık derken hemde bu yaşta 🤣😂 0 0 Yorumla
TokyoRioxL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Şair demek istedi saldirmayin hemen kiza mk🤣 0 4 Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl Kim bana saldırabilir burda he he😡 ayrıca gayette şiir demek istedim 😡 Yorumla TokyoRioxL +1 yıl Kedim var o saldirir Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl O olursa sorun yok Yorumla TokyoRioxL +1 yıl Tamam çekilebilirsin Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 750 cevap paylaştı. Bence sen doktora görün ilk önce 😅😅 0 0 Yorumla
KezoSavar Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Şaire su verin uyansın, sanata hakaret bu 0 2 Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl Yiooo yioooo djdhhdhddh senin şiirini tekte alır Yorumla KezoSavar +1 yıl Benim şiir IMDb 9.5, senin 2.9 yallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
işlenmişsin kalbimeeee
İlmek ilmek şiiri yanında vasat kalıyor
O biçim iyi yazıyorsun dewam
Aslında onu da benim yazmam şoku
Üstad..
Efsaneyi hatırlayalım...
Yokk yoghhh;
Sen bence ünlü şair Fıstıkçı Şahap ol 😃😃
Ben at oldum seçim senin ben olsam bu şiiri yazan şair olmayı isterdim