Hoşlandığım kız bana beni ne olarak görüyorsun diye sordu?
Şaka olarak kaçırırım seni demiştim.. Ne demeliyim sizce?
Şaka olarak kaçırırım seni demiştim.. Ne demeliyim sizce?
ilişki bitimine sebep olur genelde gerçi bu soru bitirebiliyorsa ortada çıkar ilişkisinden başka da bişey yoktur oda ayrı konu s
kız seni meksika kıskacına almaya çalışıyo hacı dikkat et düzgün cevaplar ver saçmalama :D
Bu nasıl soru böyle? Basit bir şakadan buraya gelmek... dedim. Saçmalamışmıyım? :D
Senin için değerini öğrenmek istiyor. Bazı insanlar hep duymak ister.
Tamam ama bana 1-2 kere iyi bir arkadaşsın demişti 1 ay kadar önce şimdi nasil ondan hoşlandığımı duymak isteyebilir?
Cevap
14Cevap
Seks Makinesi gibisin bebeğim :) seni görünce kuddurro oluyorum hadi gel gidelim yatağa :) desem de inanma
Sevgiliye bağlı. . .
Bildigin gecistirmis. Daha bu kadar saf bi soruda bile "üstüme bu kadar gelme" gibi bir cümle kuruyorsa, yarin öbürgün baska birseyi büyük bi olaymis gibi bahane edip arkasina bakmadan gider. Kesin.
+1 kalpsizmiyimneyim... ;)
eyvallah dostum :)
:)
akıllıca bir yorum.
Ne anlam çıkarırdım sevgilimin salak olduğunu düşünürdüm herhalde boş triplere girdiğini ifade eder saçma sapan bir şeye takıldığını ya da hiçbir şey yok ilgi için saçmaladığını ifade eder
Sorunun anlamı yok ki zaten? beni ne olarak görüyosun? sevgilim olduğuna göre kayınçom olarak görüyorum
Hayatımın kadını falan de. Genellikle çok ilişki yaşamış kız sorusudur. Niyetin ne hafız demektir aslında.
şans vermiş.bakalım birlikte görelim demiş bence akışına bırakmalısın.
aynen öyle... o anki yaptığı geçiştirmekti biraz dikkatli davranmazsan bi dahaki sefere yapaçağı şey geçirmek olacak
Teşekkür ederim ya kiz hayatimi kurtardin flort ettigim cocuk beni ne olarak görüyorsun dedi sevgilinin cevabini verdim çok teşekkür ederim
Soru gayet acik farkli bir anlam cikarmazdim ki beni mutlu edensin seninle gecirdigim zamani seviyorum derdim aksi olsaydi cikmazdim zaten 😊
Senle gelecek hayal eden birisi bu soruyu sorar anca bence
ya cok güvensizlik vardir, ki öyle olsa sen bunu farkinda olurdun, ya da gelecege dair planlari var ve onay almak icin hislerine sana soruyodur.
Hayatındaki yerim ne diye soruyor açıkça bunada açıkca cevap vermek lazım
çok şey ifade eder mesela ne olarak görmemi istersin o olarak görüyorum seni derdim
bir amaç uğruna onunla sevgili olduğunu hisettirirsen. oda karşına çıkar ve bu sorar
ya nedesin işte samimiyetie inanıyorsan tamamdır fazla eşeleme üstüne gitme çocuğun
evet biraz öyle olmuş canım yanlış zamanda denk gelmişsin
Aferin. Kendini iyice ezdirmişsin. Bravo...
helal roller değişmiş...
en güzel cevabı vermiş.helal olsun
haa klasik kız soruları
gelecegim olarak goruyorum derdim
bence bir anlamı yok
Hayır yapamam öyle birşey
Zaten ne gördüğüm ortada değil mi
adını koy ilişkinin
Sadece mesajlaşıyoruz ama yüzyüze hiç görüşmedik
insansı bişeysin de kanks:D
senin sadece muhabbetini sevdiğini söylemiş.
Denklem bana uymuyor
Iysaydı da ilişiğimi derhal keserdim ne saçma saçma sorular bunlar diyejsjsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar