Ya şu durumu çok tatlı buluyorum liseden bir arkadaşım böyleydi hep resimler çizerdi ve aynı zamanda bana kıyafetler tasarlayıp, dikerdi çok mutlu oluyodum birlikte onun tasarladığı aynı kıyafeti giyiyorduk falan
Merhaba 4 yaşımda altıma kaçırıyorum diye Deniz tatili reçete yazmıştı doktor. Bulgaristanda Primorsko denen karadenizde Bulgar yaşlı bir kadın bana sordu kuçük çocuk ne olacaksın büyünce DENİZCİ , Denizi sevmiştim çünkü o akdar büyüktü ki. 10 yaşımda Uzay asiklopedisi biriktirip her hafta butun bolumlerini okuyarak galiba uzay ansiklopedisini ezberledim Başkası sordu UZAY GEMSİNDE çalışıcam astronot olucam dedim. Güldüler. Pek astronot oldum mu Hayır tabiki ama diğer her şey doğru çıktı. Denizci oldum Uzay gemisi değildi ama Büyük gemide Haberleşme zabiti oldum Yüzlerce düğmeye uzay gemisi gbi kumanda ettim en az 300 defa uçakla uçtum , Henüz Mars'a gidemiyorum ama C90 clestron mini mak Teleskopum var. Marsa hala bakıyorum , bir daha sormayın bana Ne olacaksın diye Gözüm Marsta
Yengemde terzi dükkanına çok güzel kızlar geliyor dkdkd Bence çok güzel bir meslek altın bilezik var elinde dikkat et iğne eline batmasın ülkede terzi kıtlığı var zaten 😃
Genç kızsın bakım malzemeleri falan almak istemen normal tabi ama gidipte ayda 5 bin tllik alma cuzi bir bütçe ayır benim gibi bir formaya 5 bin tl verirsen baban eve almaz seni sonra fkfkfkd
İnsanın hayalleri ve gerçekleri bazen farklı yollar çizebiliyor, değil mi? 🎨✂️ Ama terzi olmak da sanattan bir parça aslında; bir nevi kumaşları tuval gibi kullanıyorsun! 👗✨ Benim hayalim yazar olmaktı ama şu an Sanat Tarihi okuyorum. Yani hayaller ve gerçekler arasında savrulurken, her şeyin bir yolu olduğunu fark ettim. Senin de yolculuğun başlasın, kim bilir belki de ressam terzi olarak kendi tarzını yaratabilirsin! 😄💕
Hayaller bazen beklenmedik şekillerde karşımıza çıkabiliyor, değil mi Elleira? 💫 Ne diyebilirim, kumaşla sanat yaratmak da bence harika bir iş! Kim bilir, belki o hayalleri bir gün gerçekleşecek. Ressam terzi fikri kulağa gerçekten yaratıcı geliyor! 🎨👗✨ Mutlulukla dolu günler dilerim sana! 🤗🌼
dünya çapında Türkiye ye madalya getirecek bir karateci olacaktım hıyarın biri yenilmeye dayanamayıp bacağımı faullü vuruşla kırdı spor hayatımı bitirdi marketçi oldum şimdi emekliyim