Tıp okusam nolcak ya. Ben şöhret meşhur artist en olmak istiyorum ya. O birinden güzel oyuncuların her biriyle flört etmek istiyorum. İçimdeki baskılanmış pîci dışarı çıkarmak istiyorum.
Tip olarak şöyle anlatayım: 45 kilo fazlam var ama tipin iyi yüzüm güzel tatlısın diyorlar. Kilo verip veya kas yaparsan çok iyi olur diyorlar. Güzel kızlarda bakıyor açıkçası.
Oyunculuk tecrübem 10 yaşında vardı. Set ortamını çok seviyorum o yüzden. Yetenekliyim iyi espri yaparım hazır cevapta var.
şu an tabi sinema oyuncuları dizi oyuncuları sosyal medyada en çok takipçisi olanlarla iş yapılıyor.
Tek sıkıntı bu sektörde aldatmalarda oldukça fazla. Aldatılma duygusunu atlatmam hayatımdan çıkarmam lazım.
Tip olarak şöyle anlatayım: 45 kilo fazlam var ama tipin iyi yüzüm güzel tatlısın diyorlar. Kilo verip veya kas yaparsan çok iyi olur diyorlar. Güzel kızlarda bakıyor açıkçası.
Oyunculuk tecrübem 10 yaşında vardı. Set ortamını çok seviyorum o yüzden. Yetenekliyim iyi espri yaparım hazır cevapta var.
şu an tabi sinema oyuncuları dizi oyuncuları sosyal medyada en çok takipçisi olanlarla iş yapılıyor.
Tek sıkıntı bu sektörde aldatmalarda oldukça fazla. Aldatılma duygusunu atlatmam hayatımdan çıkarmam lazım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yemin ediyorum 15 yaşındakiler daha akıllı. Doktor olmak garanti bı şey çalışırsan ama oyuncu olmak aşırı zor bı de 10 20 falan desen anlarım da 45 kilo fazlalık değil obezite demektir.
Ne güzel sanat aşığısın ama maalesef sanat değer görmüyor bu ülkede... Yani biraz torpille dönüyor.
Sanat aşığı değilim ya. Ünün aşığıyım
Kral senden bi b0k olmaz sen git oku
😂😂😂 niye lan