Hayır ben gerçek bir sanatçı olmak isterdim herkes bana hayran kalsın benim için kavga etsinler konserlerimi izlemek için servetlerini döktürsünler bana ölüp bitsinler
Sorunu okudum. Sesinin iyi olmadığına kendin karar verdiysen önyargılı olmayıp dene diyorum sana? Hiç denemeden sanatçı olmak istiyorum diye ağlayamazsın.
Madem bu kadar çok istiyorsun insan istediği şey için uğraşır. Yattığın yerden bir şey elde edemezsin. Olumsuz sonuç alsan bile kazanana kadar uğraşırsın bu böyledir. Gerçekten sanatçı olmak istiyorsan bir şeyler yap birilerine sesini duyur seni keşfetmesini falan sağlamaya çalış. Sesin kötü olsa bile bunun bir sürü eğitimi var insanların seslerini geliştirmenin binbir türlü yolu var.
ve ben bunu görüp duyarsız kalamam senin için hayalleriminden peşinden koşacağım demek isterdim ama uykusuzluğun verdiği bir heves olabilir yarın büyük ihtimalle daha farklı düşüneceğim izininle şimdi ikimizde uyuyalım yarın yanıtlarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sese ne gerek var görüntü gerek sadece. Ses teknolojisi artık gelişti düzeltilir
Hayır ben gerçek bir sanatçı olmak isterdim herkes bana hayran kalsın benim için kavga etsinler konserlerimi izlemek için servetlerini döktürsünler bana ölüp bitsinler
Var mı ya öyle. Nankör insanlar için fazla bir hizmet bu. Malum ölünce değerleniyor genelde gerçek sanatçılar.
hadi la oradan :D fazla coştun sen
Üniversitenin müzik klübüne gitmelisin orada kendini keşfetmek için bir fırsat bulursun belkiii
En basitindeenn
Birilerinin seni dinlemesini sağla
Sorumu okumadın mııı
Gizlenecek bir saçmalık yapmadın
Sorunu okudum. Sesinin iyi olmadığına kendin karar verdiysen önyargılı olmayıp dene diyorum sana? Hiç denemeden sanatçı olmak istiyorum diye ağlayamazsın.
Haklısın ama gerçekten bu iş için yaratılmamışım sanırım
Neden öyle düşünüyorsun?
Madem bu kadar çok istiyorsun insan istediği şey için uğraşır. Yattığın yerden bir şey elde edemezsin. Olumsuz sonuç alsan bile kazanana kadar uğraşırsın bu böyledir. Gerçekten sanatçı olmak istiyorsan bir şeyler yap birilerine sesini duyur seni keşfetmesini falan sağlamaya çalış. Sesin kötü olsa bile bunun bir sürü eğitimi var insanların seslerini geliştirmenin binbir türlü yolu var.
Çünkü öyle
Gerçekten hiç tanımadığın birine gecenin ikisinde motivasyon vermek için mi uğraşıyorun?
ve ben bunu görüp duyarsız kalamam senin için hayalleriminden peşinden koşacağım demek isterdim ama uykusuzluğun verdiği bir heves olabilir yarın büyük ihtimalle daha farklı düşüneceğim izininle şimdi ikimizde uyuyalım yarın yanıtlarım
Uyumadan önce kendi fikrimi söyleyeyim dedim. Bilmem belki sana faydası dokunur içimden geldi. İyi geceler diliyorum sana.
Benim için bir şey yapmana gerek yok istiyorsan kendin için yap ;)
Sesi iyi olmayan da sanatçı oluyor knk
Ben ses sanatcısı olmak şarkılar söylemek istiyorum. Küçük yaştan beri ilgim hep bu yönde olmasına karşı genetik miraslarım...
Çalış kardo çok çalış.. Olursun elbet
Elbet...
Resim çiz
Yeteneğim çöp adam çizme seviyesinden ileri gidemiypr
Ggjhgnkj
Üzücü bir durum komik değil 😕
Enstrüman çal
Olur denerim
Pp öldüm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Neden öldün?
Ppmde ne var söyler misin