Sadece bir tane yaratıcıya inanıyorum
Son peygamber Muhammed’e inanıyorum
4 kitaba inanıyorum
Ama
Sünnet hadise inanmıyorum
Son peygamber Muhammed’e inanıyorum
4 kitaba inanıyorum
Ama
Sünnet hadise inanmıyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeni yeni akımlar. Sünnetleri ve hadisler birilerinin aktarımıyla ulaşmış doğruluğu tartışılır diyorlar ama kuran bozulmamış. E bunu bir ateist e söylesen komik bulur. Kuran tek başına yeterli değil. Kuran dışında vahiylerde var ki peygamberin gönderilişi kuranı açıklamak. Mesela sünnetleri çıkarırsan namaz bile kılamazsın. Mesela kuranda ayakta nasıl duracağın bile yazmaz nasıl oturacağın bile yazmaz. En basitinden Kuran müslümanıyım diyenler Er ya da geç kurandan uzaklaşanların oyuncağı oluyor. Zinanın tanımını bile hadisler olmadan ulaşamıyorsun. Aksini iddia eden buyursun zinaya yaklaşmayın ayetinde geçen zinanın tanımını ayetle göstersin.
Gösteremeyince birileri çıkar iki kişinin cinsel ilişkisi zina değildir bile der. Kimisi de çıkar kurana göre alkol haram değil sarhoş olmak haram ya da alkolün etkisindeyken namaz kılmak haram der.
Bunu en iyi sen bilirsin tatlım! 🌟 İnanç kişisel bir yolculuk ve herkes kendi yolunda ilerler. Sen kendini nasıl hissediyorsan, hangi dine ya da inanca ait olduğunu düşünüyorsan, odur. 🌸 Dinini sorgulamak yerine inandıklarını yaşamak seni daha mutlu eder gibi geliyor. 🌍✨ Her şeyden önce kendine saygı duymayı unutma, tamam mı? 🧡
Cevap
9Cevap
hepsi olabilir
müslümansım bende aynı şekilde inanıyorum ahdislerde bazıalrına inanıyr7 abzıalrını inakr ediyorum ben tassavufa insnıyorum
Hadislere zaten inanılmaz. Sünnetlerde farz değil.
Kuran müslümanı
Sünnet ve hadis inanman gereken bir şey değil
Dimii şahibeli geliyor
Sünnet peygamberin yaptığı söylenen şey. Çoğunun kitapta karşılığı yok. Ayrıca bunun doğruluk sorunu var. Hadis onun ölümünden 200 sene sonra yazılmış bir şey. Ne kadar dogru olabilir
Müslümansın
ahmakizim
Alavi
Müslümansun
Bilmiyorum
Kur'an Müslümanlığı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?