Hikaye yazıyorum. Kendimi nasıl geliştiririm?

Bahar eve vardığında kapının esiğinde iki tane siyah kondura ve bahçe kapının önünde eski model siyah Mercedes Olduğunu görür.

Bahar kapıyı çaldığında zayıf siyah sakalı ve siyah takımlı bir adam açmıştı kapıyı.
Adam kucağındaki beyaz kediyi severek “galiba siz Bahar olmalısınız?”
Bahar adamın yüzüne bakarak “ Siz kimsiniz, Ailem nerde?” diye sorduğunda
Adam kucağındaki kediyi severek “adım Kadir ama bana kısaca kara bela diyebilirsin, bu evin yeni sahibiyim ha bide ailen nerde bilmiyorum.
Bahar adamın yüzüne bakarak “Ne…!” dediginde elindeki Pazar arabasını bırakır.
Baharın gözlerinden yaslar adeta gökyüzünden yağmur taneleri düşercesine düşüyordu.
Melisa hanım Baharın omuzuna dokunca “Kızım “diye seslendiğinde bahar sağ eliyle gözlerinden yasları silip arkasına döndüğünde annesine “Anne” diye sarılır “.

“Haydi kızım çıkalım buradan” Melisam Hanım Pazar arabasını alır evin bahçesinden çıkarlar.
Bahar Melisa hanıma “Anne babam ve Abim nerededir “diye sorduğunda Melisa Hanım “Tarlaya gittiler bizde oraya gideceğiz.”

Mert bey ve oğlu Hasan tarlara varırlar. Hasan Mert beye şaşkın bir şekilde bakarak “Baba biz burar tarlara neden geldik. Evimiz onların mı olacak?

Mert bey Oğlu Hasan’a sinirli bir şekilde yüzüne bakarak “yahu sen o kâğıdı imzaladığın gün aklın neredeydi şimdi git su çınar ağacın altına orda sesiz bir şekilde otur annen ve Bahar gelince konuşacağız" der.

Hasan Üzgün bir şekilde babasının dediği çınarın altına gidip sessiz bir şekilde Melisa hanım ve Baharın gelmesini bekler.
Hikaye yazıyorum. Kendimi nasıl geliştiririm?