AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Söyle 4
4 söylendi, dilersen başka bir sayı söyle.
18 olsun
Kural 18: Yanmaktan Korkma!
Gerektiğinde sevdiklerin için gözün kapalı ateşe atlamalısın! Onların gözlerinden akacak tek bir yaş, en büyük görünen ateşten daha çok yakar canını. Yanmaktan korkma!
Birinci kural :)
Kural 1: Parla!
Üçünde doğuştan gelen bir ışık var; içinde bulunduğun sistemin, çevrendekilerin ya da herhangi birinin içindeki ışığı söndürmesine müsaade etme. Seni parlamaktan mahrum bırakmak isteyecek insanlar olsa da, parla!
200 lütfen.
Kural 200: Ölümsüzlük İksiri!
Yüzyıllardır tartışılan ve hâlâ bulunamayan paha biçilmez ölümsüzlük iksirinin formülü çok basittir aslında: iz bırakmak. Dünyaya kalıcı bir şey bırakmazsan, bedeninle birlikte ismin de ölür. Önemli olan bedeninin asırlar boyu yaşaması olmamıştır hiçbir zaman, önemli olan ismini kazımak olmuştur sonsuzluğa. Madem ismini hatırlayan son fert öldüğünde hiç yaşamamış olacaksın, o zaman bu dünyaya öyle bir iz bırak ki zikredilsin adın tüm tarih kitaplarında...
Teşekkür ederim kii 👍🤗🙏
Rica ederim
Doksan dokuz
99’u söyleyen biri olmuştu, dilersen başka bir sayı seç.
199 bu arada çok hızlısın
199’u da söyleyen biri olmuştu maalesef.
31 o zaman
31 dedim
Kural 31: İhanet Etme!
Hakikatler, yaz yağmuru gibidir. Çoğu zaman sırılsıklam olsan da ıslanmayı sevmektir... Hem yaz aylarının kasıp kavuran sıcağını bulutları taşıyan bir şey sevilmez mi?
Ancak zaman kışa döndü mü vay hâline! Yaz yağmurunun verdiği huzur, yerini kışın yağan yağmurun çamuruna bırakır... Yani diyorum ki hakikâtlerine ihanet etme, yağmur yağmurdur. Yağmuru bir kere sevdin mi, her hâliyle seveceksin. İhanet etmeyeceksin. İhanet etme!
Tamam etmem
36 diyorum
Kural 36: Zemin Yap!
Geçmişin sende bıraktığı izlere karşı dalga gibi ol! Denizin kumu düzelttiği gibi düzelt onları, içinde saklı kalan hiçbir iz senin imtihanın değil, senin birer parçandır unutma!
Ve her daim, denizin kumu kendine zemin yaptığı gibi, doğruya giden yolda geçmişin sende bıraktığı izleri kendine zemin yap! Hangi yaşta olursan ol, mutluluğu yakala!
Teşekkür ederim :)
Rica ederim
102.
Kural 102: Âdet Yerini Bulmasın!
Âdet yerini bulsun diye, türlü türlü âdet edinme! Baskı altında âdet yerini bulsun diye yapılan zorlamalara kurban olma. Sen doğru yoldan şaşma, içinden geldiği gibi ilerle, varsın âdet yerini bulmasın!
64 ?
Kural 64: Var Mıymış Yok Muymuş!
Tek tek yapraklarını koparıp şifayı papatyalarda arayacağına, bir buket papatya alıp doktorun kendisine danış. Hastalığının tedavisi var mıymış yok muymuş? : )
Teşekkürler çok hoş 😄
Olur 26
Kural 26: Zamana Bırak!
Zaman, belki de kavramların en büyüğü. Koşmayı asla bırakmayan genç bir atlet misali. Alıştırır zaman; bazen en zor acılara bile alıştırır. Kimi zaman unutturur zaman; geçmişimizi, anılarımızı ve elbette ki acılarımızı... Zamana bırak!
Teşekkürler
Ricalar
98 soyle
Kural 98: Çağrı!
Hadi! Gülerek uyanmadığın bugünle gülerek vedalaş, mutsuz geçirdiğin her günün ardından güne enerjisini veren Güneş, yeniden doğmadı mı? Öyleyse bir çağrı yap kendine! Küçük şeylerle mutlu olacağım bir güne uyanacağım diye!
24 diyorum
Kural 24: İste!
Çok isteyip asla ulaşamayacağına emin olduğun şeyleri düşün. İmkânsız diye tabir ettiğin bu şeylere ulaşmak için ne kadar mı istemelisin?
Bir annenin doğum sırasında mucizesine kavuşmak için gösterdiği çaba kadar istemelisin, dalgaların azizliğine yenik düşüp boğulmak üzere olan bir insanın nefes almayı istemesi kadar istemelisin...
Gözlerini kaybetmiş bir adamın sevdiği kadının gözlerini tekrar görmek istemesi kadar istemelisin. Şimdi söyle bana, gerçekten istiyor musun? İstemiyorsun. O zaman iste!
Tam benlik bişey gelmiş
182 🤺
Kural 182: Eline Yüzüne Bulaştırma!
Sosyal hayatında ilgilerin doğrultusunda oluşan hobilerinle; çok yönlü bir insan olmaya çalış. Hangi yaşta olursan ol kabiliyetlerini keşfedip yaparken büyük keyif alacağın alışkanlıklara sahip olabilirsin. Fakat çok yönlü bir insan olacağım derken aynı anda birçok işe yönelip eline yüzüne bulaştırabilirsin! Dikkat et!
Çoktan bulaştırmış bile olabilirim jsjdjsd teşekkür ederimm
Rica ederim
Söyle panpa 99
Kural 99: Paylaş!
Bilgiye, nefessiz kalmış bir insanın soluk almak istemesi kadar isteyeceksin. İsteyene bir akü gibi dağıtacaksın bilgilerini, çünkü bilgi; paylaştıkça temelini sağlamlaştıran bir olgudur. Yaşın kaç olursa olsun öğrenmekten, paylaşmaktan kaçma! Paylaştıkça fikirlerini geliştirdiğini, değer verdiğin olguların arttığını göreceksin! Paylaş!
187 .
Kural 187: Engellerin Ardını Hedefle!
Aşamadığın engellerin boyutları ile uğraşma. Neden aşamadığını, aşmak için neler yapman gerektiğini ölç, tart ve hayatını uygula. Boyutlarıyla uğraşacağın tek şey engellerin ardındaki başarıların olsun!
👍👍👍
199 söle
199 söylendi, dilersen başka bir sayı söyle.
67 olsun o zamna
Kural 67: Hayallerini Özgür Bırak!
Yaşımız büyüdükçe gerçeklerin kıyısında kalmış süslü masallar, masallardaki kahramanlar ve mutlu sonlar, alıştığımızın çok dışında söylemler gibi gelse de sahip olduklarımız kadar olmadıklarımız da değerlidir. Sahip olamadıklarımızı bir hayal gibi yüreğimizde saklarız ama hayallerini ne kadar saklamaya çalışırsan çalış, yine bir sokak başında bulurlar seni... Masum bir kedi gibi bakarlar gözlerine, içini yakarlar, darmadağın ederler seni... Özgür bırak hayallerini, varsın olmasın!
Yaa teşekkürlerr🎈👶
Ricalar
55..
Kural 55: Huzur Bul!
Huzur her zaman sizden kaçıp saklanmaz. Sadece aramanız gereken yeri bilmeniz gerekmektedir. Bazen bir yarışta geride nefes nefese kalmış bir yarışçı gibi hissedip huzuru hiçbir zaman yakalayamayacağımızı düşünürüz. Ve sanki sadece yetiştiğinizde huzur bulacakmışız gibi yarış boyu huzursuz oluruz. Oysa huzuru yakalamak düşünüldüğünden daha basittir.
Huzur bazen sıkı bir dostunla içtiğin demli çayın yudumunda, bazen hoşlandığın kişinin tebessümüyle açığa çıkan gamzesinde, bazense ailenle gülerek hatırladığın bir andadır.
Bahaneler arama! Düşündüğün, gördüğün veya hissettiğin herhangi bir şey zihninde ufacık da olsa huzur hissi yaratıyorsa, o detayları topla, biriktir ve huzur bul!
Teşekkürler
Ricalar
41..
Kural 41: Kasma!
Tam ‘bitti’ dediğinde, gün doğmadı mı? Sana ölüme yakın duygular hissettiren her günün ardından güneş yeniden doğdu, insanlar senin derdini bilmeden hayatlarına bir şey yokmuş gibi devam ettiler, doğa kendini yenilemeye devam etti... Kurtlar, kuşlar umursadı mı seni? Tabii ki hayır... yani bir şekilde her zaman hayat devam eder! Senin bitti demenle de hiçbir şey bitmez.
Kasma kendini, hayat her şeye rağmen devam ediyor!..
Uhhaaa oldum yaniii. Aklımdaki tarihlerde esinlenerek yazdım bu sayiyi o duruma gelsin dedim ve o konuyla ilgili kasıyorum 😮😮
177 😸
Kural 177: Dilek!
Hayatında bazı şeyleri dinleyerek öğrenirsin, bazılarını yaşayarak. Çok acıdır ki yaşadıkların sana dinlediklerinden çok fazla şey öğretir. İnsan hayatında olağan olan büyük acıları; hayatın sana yaşayarak öğretmemesi dileğiyle...
155 olsun
Kural 155: Empati!
Tüm sorunları çözebilecek mucizevî bir uygulama keşfettim. Adı empati. Hayatınızın her anına kurun yeter! Tüm sorunlarınızı çözecek hem de kurulum ücretsiz.
27..
Kural 27: Temelin Sağlam Olsun!
Deniz kıyısında kumdan kale yaptığımız yılları hatırlarsınız, kalemizin ıslak kumdan oluşan duvarlarının üzerine sağlamlaştırmak için avuç avuç kuru, sıcak kum dökerdik. Kimsenin yıkamayacağı aşılmaz bir kale yaptığımız hissine kapılırdık. Deniz, kalemizi yıksa da küsmezdik denize, yeniden kimsenin yıkamayacağı bir kale yapmaya çabalardık.
Kötü niyetten uzak, saf ve temiz yıllardı. Kumdan kale yapmaya benzemiyor hayat, temelin sağlam olacak!
2...
Kural 2: Kendin Ol!
Kendini olduğundan farklı gösterip gösteriş usulü yaşarsan, seni olduğun gibi değil de gösterdiğin gibi kabul edecek insanlar bulursun. Seni olduğun gibi kabul edecek insanla ol, yani kendin ol!
127.
Kural 127: Onu Bul!
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır; bu bir yetenek değil, insanoğluna verilmiş bir hediyedir. Asıl önemli olan ise tek kelime söylemeden anlaşabildiğin o insandır. Hayatında öyle biri olmalı ki tek bir bakışından, o an başkalarına anlatmakta saatlerini harcayacağın tüm duygularını anlamalı. Tek bir adımından, sonraki yapacağın tüm hamleleri; tek bir tebessümünden, aradı arkası kesilmeyecek kahkahalarının kaynağını bilen birisi...
Bu, bir ilişkide varılabilecek en güzel seviyedir.
O kişiyi bulduğunda sakın kaybetme. Sonsuza kadar kalbini, merkezinden en ücra köşelerine kadar doldur onunla.
Vaay güzelmiş. Teşekkürler
Rica ederim alfa bey
23 🦍
Kural 23: Fazla Şişirme!
Aşkı balonlara benzetiyorum... Belki ‘aşk’ gibi büyük bir kelime için çok yersiz ve yetersiz bir benzetme gibi görünüyor olabilir fakat günümüz aşklarını gördükçe balondan daha fazla yakışacak bir kelime bulamadım : )
Günümüz aşkları demişken şişirme aşklardan bahsediyorum, hani şu patlaması birkaç gün hatta birkaç saat bile sürmeyen aşklar...
Asıl olay balonu şişirip büyütmekte değil, gerektiği kadar şişirip dengeyi sağlamakta.
Aşkta dengeyi sağladığınızda gökyüzünün güzelliklerini rahatlıkla görebilirsiniz, bulutların arasında gezinirsiniz. Hatta daha da yükseldikçe dünya bile ufacık kalır altınızda çünkü gerçek aşka bir kere düşen biri için dünya çok küçüktür, yaşadığınız tek yer onun yanıdır...
9 olsun
Kural 9: El Salla!
Senin uçmanı engellemek isteyen kişiler, durumlar ve kimi zaman da alışkanlıkların olacaktır. Onlara uyduğun takdirde hayatın boyunca hep ‘potansiyel’ kelimesinin altında ezilmeye mahkûm olacaksın. Zirveyi görmek için hiçbir zaman geç kalmış sayılmazsın, zirveye çık ve onlara el salla!
157, dinliyorum :O
Kural 157: En İyi Dost!
Yaşamımızın bir parçası olan hayvanlarımız, kimi zaman en yakın dostumuz kimi zaman en büyük sırdaşımızdır. Hayvanlarla arası iyi olan insanda kötü niyet aramayın, çünkü onlar gerçek dostluğun, sadakatin ve sevginin anlamını bilen kişilerdir... Siz de bu değerlerin anlamını öğrenmek istiyorsanız gidin ve bir sokak hayvanına yemek veya su verin... Başka bir zaman bir daha gittiğinizde, sizi unutmadığını, yanınıza koşa koşa geldiğini göreceksiniz... Yaşamımızın bir parçası olan dostlarımıza en iyi şekilde davranın!
Teşekkürler :O
Ricalar
77 neymiş 🥰
99 kanka
36 olsun
Başkası söyledi.
113.
Kural 113: Unutma!
Planlı yaşamı âdet haline getir fakat bazen değer verdiğimiz şeyler için plan yaşam alışkanlığımızdan feragat edebiliriz. Mesela sevdiklerinle geçirdiğin ve geçireceğini her saniye altın değerindedir. Arada bir işinin, beslenmenin ve hayatının planını bozup kendini küçük hediyeler verebilirsin. Planlı yaşamın pozitif getirisi azımsanmayacak kadar fazla olsa da, bu dünyaya bir kere geldiğini ve sevdiklerinle geçireceğin, kendin için yaşayabileceğin tek bir hayatın olduğunu unutma! Tadını çıkar!
Söyle 95
Kural 95: En Güvenli Dolap!
Seyirlik dostluklara gereğinden fazla güvenip onlara hayatını, en az hayatın kadar önemli sırlarını açarsan, gün gelir ufacık dara düştüklerinde güvenip verdiğin sırlarını sana koz olarak kullanabilirler. Dikkat et!
Senin canını en az kendi canı kadar önemseyen, zor zamanlarında yanından ayrılmayan ömürlük dostların varsa, sırlarını saklayacak en güvenli dolabı buldun demektir!
Dört
Kural 4: Ayırt Et!
Mum gibi doğrularla kavak gibi doğruları ayırt etmek lazım. Mum ışık vermek için erir, kavak gölge vermemek için uzar.
Olur 165
Kural 165: Kendine Gel!
Sana zarar veren ve ileride seni üzeceğini bildiğin şeylerden kaçın. Anlık heveslerinin kurbanı olursan senin üzüntünle üzülecek, zarar görmenle içinde fırtınalar kopacak sevdiklerini düşün. Bu hayatı sadece kendin için yaşamıyorsun, kendine gel!
57. Kural nedir
Kural 57: Esir Olma!
Ne yazık ki (!) doğarken dokunmatik ekrandan dış görünüşümüzü, ailemi, yeteneklerimizi seçemiyoruz. Fiziksel dünyanın esiri olmuş bireylere dönüşsek de, bir insanı kişiliğine, karakterine göre değil; fiziksel görünüşüne göre yargılamak en büyük karaktersizlik örneğidir. Asıl güzelliklerin seçemediğimiz bedenlerimizin altında olduğunu bil! Fiziksel dünyanın esiri olma!
77 söyle bakim
Kural 77: Dönme Dolap!
Ara sıra perde arkasından bakman lazım hayatına. Mücadeleyle geçen hayatına bir de dışarıdan bak bakalım, uğruna mücadele ettiğin onlarca şey, verdiğin mücadeleye değiyor mu? Senin başkalarına yaptığın fedakârlığın karşılığını ne ölçüde geri alıyorsun?
Ölç, biç, tart...
Bazen sahnede oyun devam ederken; oyunun içinden çıkıp bir de seyirci koltuğuna oturmak lazım ki dönen dolapları, dolaplardan daha çok dönen insanları görebilesin...
199.
Kural 199: Faydalı Ol!
Her uğraştığın işte en iyisi olman gerekmez, insanlar için faydalı bir şeyler çıkarabiliyorsan ortaya, zaten o işte en iyi sensindir. Ağaç ol, insanlara oksijen üret, nefes almalarını sağla. Kessinler, kâğıt ol, kalem ol yazmalarını, okumalarını, öğrenmelerini sağla. Varsın kâğıdı da yaksınlar, ısıt onları. Varsın kalemi de kırsınlar, yazdıklarınla hatırlan en azından... Bırak ne kadar küçüldüğün, ne kadar parçalandığın umrunda olmasın. Küçücük kal, ufacık ol ama faydalı ol!