Flörtün altın kuralları nelerdir?
Bilmiyoruz yazın da öğrenelim 🫠🫠🫠
#mutlugünler
Flörtün altın kuralları nelerdir?
Bilmiyoruz yazın da öğrenelim 🫠🫠🫠
#mutlugünler
tavsiye verecek olursam insanlara İlk ve en önemli kural samimiyettir. Kendiniz olun, sahte davranışlardan kaçının ve dürüst olun. İlişkiniz samimiyete dayandığında daha sağlam temellere oturur. İyi iletişim, her ilişkinin temelidir. Duygularınızı, düşüncelerinizi ve beklentilerinizi açıkça ifade edin. Aynı şekilde, partnerinizin de sizi anlamasına izin verin. Karşı tarafı saygıyla karşılayın ve değer verin. Saygısızlık veya tahammülsüzlük, ilişkinin sağlığına zarar verebilir. İlişki içinde bağımsızlığınızı koruyun. Her iki tarafın da kendi ilgi alanlarına, arkadaşlarına ve hobilerine sahip olması önemlidir. Kendi hislerinize ve davranışlarınıza sorumluluk alın. Partnerinizi suçlama yerine, kendi katkınızı gözden geçirin. Flört etmek, eğlenceli ve keyifli bir deneyim olmalıdır. Birlikte vakit geçirirken eğlenmeyi unutmayın.
bilmesekte olur bence flört denen şey iğrenç bir şey çokluk demek ne olduğu belirsiz bir şey sen şurada durda seninle birlikte bir sürü kişiyi deniyimde hanginiz işime gelirse demek
Aman bizden uzak olsun o zaman 😳
Cevap
7Cevap
Karşı tarafa Dürüst samimi ve saygılı olunursa hiç bu problemi yaşanmaz
İyice tanımak istediğini belirticeksin. Cinsellik konularına girmeyeceksin. Flörtü sevgili olmak ile karıştırmayacaksın
Altın kuralı sürekli mırç mı yazışmak 😄
Iyy soğudum teşekkürler 😃
Valla öyle günaydın canım günaydın cicim ay sen neden canım demedin sonra trip 😂 lise çağlarım geldi aklıma
10dkdır yazmıyosun yoksa beni sevmiyor musun 🤪🤪🤪
Zaten sabahta günaydın derken soğuktun 😂😂
Slksın grzekalı kib by yazma bi daha 😃😃
Ne boş işler ya allahım yarabbim sen bizi koru 😃😃😃
Kimsenin flortu olmamak.
Senin için uzun boylu olması 😂😂
flört olmamak
Samimi rahat olmak
Öyle kuralı mı var
Ben kural mural bilmem doğaçlama yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?