Teşekkürler KS ❤️
Tarihi kitaplar okumayı sever misiniz?
Teşekkürler KS ❤️

Tarih kitaplarını severim tarihi olayları roman tarzında anlatılan kitapları...
Cilt cilt tarih dersi kitapları sevmem...
Soru cevap olarak giden ve tarihi başlıklar ile o olayı inceleyen yazıları bunun üzerine yazılmış kitaplar ilgimi çeker.
Mitoloji seviyorum tarih açısından. Yani yunan mitolojisi iskandinav mitolojisi hoşuma gidiyor. Zaten kendi tarihimizi ilk okulda öğreniyoruz. Ama bu şekilde farklı tarihler farklı inanışlar görmek öğrenmek beni heyecanlandırıyor. Bu dünyada ne kadar küçük ve basit olduğumu, ne kadar basit yaşantılarım olduğunu fark ediyorum. Eskiden neler varmış kimler varmış neye nasıl inanırlarmış neler yaşanmış öğrenmek bence güzel. Ancak tarih açısından mitoloji dışında pek bisey okumadım. Açıkçası başka ne okuyacağımı bilmediğimden olabilir. Tarihsel başka kitaplar bilsem sanırım onları da okurum. Ama çok bilgi sahibi değilim.
Eig icin teşekkür ederim 🌺
Çok seviyorum. Ve özellikle ünlü tarihçilerin yanı sıra bilinmiyen yazarların bile tarihi kitaplarını alıp okuyorum. Çünkü tarafsız tarih yazıcısı yok denecek kadar azdır. Ve daha çok tarihi kitaplarda objektiflik yerine öznellik konuşuyor.
Çok severim tarihi kitapları. Geçmişi öğrenmek, bana haz veriyor. Tarihe öyle tutkunum ki; tarihi kurgu romanlarda bile elimdeki kitabı bitirmeden bırakmam. :D
Cevap
9Cevap
Tarihi yerleri gezmeyi daha çok severim..
Birde yanımda gezdiğim yerin tarihini anlatacak bir rehber varsa bu benin için muhteşem olur
Tarihi belgeseller izlemeyi severim ama kitaplarını okumayı sevmiyorum. Çok kült geliyor
Evet severim. Su soruyu gördüm her şeyi bırakıp kita okuyasım geldi
Seviyorum arada okuyorum ama çok iyi odaklanmak gerekiyor çünkü ciddi bie janr
Sevmiyorum.
Genelde psikoloji kitapları ilgimi ckk çeker.
Sanat tarihi okumayı severim ama normal tarih çok ilgimi cekmiyor
ımmm bilmem bazıları sıkıcı oluyor
ama normal kitap varken yanii niye okiyim bunu jdndjfk
Sıklıkla okuyorum bu aralar Sümerlerin tarihini Muazzez İlmiye Çığ okuyorum elime geldi denk
Şu anda Ebul Gazi Bahadır Han'ın Şecere-i Türk kitabını okuyorum
Evet tarihe karşı ilgim var bu tür yerleri gezmeyi, görmeyi ve bununla ilgili kitaplar okumaktan hoşlanıyorum.
Hiç sevmem zaman kaybi
Uzun zamandir okumuyorum bazen sıkıci geliyo
Bayadir okumadım ama zevkli kitaplar
Severim, evimde yüzlercesi vardır.
Bilim tarihi ise olabilir
Severim baya
Sevmem sıkılıyorum.
Yok maalesef.
bayılırım.
evet hastasiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?