Usta Yönetmen ve Yazar Turgut Yasalar'ın "Müsait Bir Yerde İnecek Var" isimli kitabı yazar tarıfından adıma imzalı bir şekilde elime ulaştı 🤗 Yaşadığım bu manevi mutluluğu sizlerle de paylaşmak istedim.. Tüm KS Ailesine Sağlık, Mutluluk, Huzur Dolu Bir Yeni Yıl Diliyorum 😊 Sevgili @turgut Yasalar Sevgili @KızlarSoruyor Sevgili @KürkMantoluHayri Sonsuz Teşekkürlerimi iletiyorum.🙏
@Turgut Yasalar Keyifle okudum. Teşekkür Ederim. Okurken güldüren diğer yandan da düşündüren, hayatın tüm gerçekçiliğini gözler önüne seren sürükleyici bir kitap. Kaleminize yüreğinize sağlık
İnsanlar değeri nadirliğe göre belirler. Bi ülke daha az para basarsa parası değerlenir. Altın, elmas gibi madenler kömürden falan daha az bulunduğu için daha değerlidir. Mona Lisa tablosunun orijinali sadece bir adet olduğu için çok değerlidir. Birsürü dostumuz, bir tane anne babamız olduğu için daha değerlidir. Bi yazardan imzalı kitap almak pek kolay olmadığı için daha çok değer yüklüyoruz. 100 kitabı olan bir kişinin kaç kitabı imzalı olabilir ki? O kitaptan binlerce basıldı satıldı ama senin kitabını yazarı alıp imzasını atıp sana veriyor doğrudan. İmzalı kitap sadece okuyucular için de değerli değil. Ben kitap okumuyorum ama birsürü imzalı kitabım var yazarlardan doğrudan aldım ve kitap okumayı sevmememe rağmen hepsini keyifle okudum. Aslında sadece kitap da değil, imzalı top, imzalı forma, imzalı poster, imzalı albüm, imzalı plak hepsi çok değerlidir bir de değer verdiğimiz sanatçılardansa paha biçilmezdir. Sagopa Kajmer'in imzalı bir albümüne sahip olsam başka bir şeye ihtiyacım olmazdı sanırım. Neyse daha imzasızını alamadık...
Bir de mektuplar eskiden çok değerliydi çünkü sevdiğin kişi yüzlerce, binlerce kilometre uzaktan eliyle sana yazıyor sen de mektupla hasret gideriyorsun uzun zamandır göremediğin birisi belki, o mektuba dokunmuş kalemle kendisi yazmış manevi değeri var senin için. İmza da hemen hemen aynı. Hatırası var.
Hatıralarımız bizim için önem taşır değerlidir Okuduğumuz kitapları sevmek yazan kişi sayesindedir ve o imza da o kişiden bir hatıradir bu yüzden insanı mutlu eder
@Turgut Yasalar
Keyifle okudum. Teşekkür Ederim. Okurken güldüren diğer yandan da düşündüren, hayatın tüm gerçekçiliğini gözler önüne seren sürükleyici bir kitap. Kaleminize yüreğinize sağlık