Hiçbir şey yapmamak sanat olabilir mi?

Sanat bir kitlenin zevkine hitab eden eser olması gerekmezmi şahsen ben böyle biliyorum hiç araştırmadım da sanatın neleri kapsadığını. Benim mantığımla düşünceme göre emek verilmemiş birşey sanat olamaz. Yani oturduğun yerde bir el işi ile yarattığın sıradan bişey bile sanat olabilir ama bir eylem faaliyet çaba gerektirmemiş bişey bence sanat sayılmaz 🙏
Genelde bir çok şeyi yapıp, yorulup artık bir şey kalmadığında insanlar bu sanatı ister istemez seçebiliyor... Anneden, babadan zengin yetişen fakat idealist olmayan erkek, kadın en büyük niksen sanatçısıdır.
Hahaha çok büyük sanatçısın sen o zaman 😇😂
Ülkemizi bilmem ama ben bundan sonra bu sanatı uygulamayı düşünüyorum çok iyimiş 😂
Cevap
15Cevap
Öyle bir diyar ülke şehir dünya varsa bana bir bilet gönderirsen cok memnun olurum ayrıca da ölünceye kadar sana dua ederim yanlız sahil kenarı olursa fazla kalabalık olmasın ağaç böcek kuş sesleride olsun başka bir şey istemem şimdiden teşekkür ederim
Bu sanat olamaz, olmamalı. Asansörün tepeye çıkmasını bekler gibi duramam ben. Uyurken bile bu sanatı yapamam ben, dört dönerim.
Vay beee. Meğersem ben çok büyük bir sanatçıymışım beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim. 😂😂😂
Bunu bende seviyorum
hiç bir şey yapmamayı
demek ki bende niksen sanatını icra ediyormuşum
sayende bir şey öğrendim :)
Son 3 yıldır bu sanatı uyguluyorum güzel ama bu da sıkıyor 😂
Hollandalılar bu işte elimize su dökemezler o sanat bize ait ülke olarak sanat aseriyiz 😂
Yatış sanatını iyi icra ederim
Zaten korona var evde oturmak mis gibi
Barış Manço ve Kemal Sunalı çok arıyorum her sanatçı değerli ama bu ikisi eşsiz bence.
Bu dLda oskara adayligimi koyuyorum acin pisti
bende iyi sanatçıyım demek ki
Milletvekilleri kesinlikle
@_heeraa çok büyük yeteneğin varmis
Sensin
Sen.
Bu aralar bende oyleyim inan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?