Arkadaşlar, bir saatlik uzaklıkta iş buldum, çalışmak istiyorum ama size danışmak istedim. Gidiş geliş iki saat, 8 saat de iş sürüyor. Bünyem kaldırabilir mi? Yorgunken araba sürmesi zor mu olur bir bayan için? Aranızda uzakta çalışanlar var mı? Nasıl hissediyorlar kendilerini işten önce işten sonra? Bünyem herşeyi kaldırmıyor ve çok stress yapan biriyim, daha işe başlar başlamaz bırakmak da istemiyorum .. Ne dersiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılbir gün degil iki gün degil her allahın gunu gidp geleceksin aynı yolda...
iyi düsün.
Ama şu da var istanbulda yaknda calısmak bir luks...
isin ozelligine baglı..sana ve CV'ne cok sey katacak bir işse bir süre gidilebilir, sonra yakından baska is bulabilrisin. ya da iş gercekte degebilecek bir işse evi tasıma alternatifini bile dusunebilirsin...
oncelik rahatlıksa gitme...oncelik işse katlanman ve bir süre sonra baska bir cozum bulman gerekecek. bol şans10 Yorumla
Ya ne olacak ne bekliyorsun. Belki iş bulamayanalr da var. Eger parası da güzelse o sehirde eve cıkarsın. PAra tatmin ediciyse kacırmamalısın. Ayrıca istanbulda her gün metro metrobüs ile millet en az 1-2 saat yollarda gidip geliyor. Üstelik 17 sinden 50 sine kadar bayan da var sen niye kaldıramayacakmışsın?
12 Yorumla
Soran+1 yılailem yapamassin kaldiramassin dediler :S
o yüzden sordum gercekten yapamazmiyim diye :/
parasi güzeldir kötü olacagini sanmiyorum bini gecik o belli ..
Arkadaşım emek olmadan yemek olmaz bazı şeylere katlanmak zorundasın geçimini sağlamak için yaşamını sürdürebilmek için ayrıca her işin bi zor tarafı vardır unutma işin zorluğu değil iş ortamı yorar insanı çalıştığın arkadaşlarınla anlaşamıyorsan bunalıma girersin o yüzden yol gibi sorunları kafana takma derim ben hem uğraşarak kazandığın için paranı daha da huzurlu olursun dene bi :)
13 Yorumla
Soran+1 yıldeniyecegim :)
en azindan icimde kalmaz denemis olurum beceremessem birakirim dedim :)
Soran+1 yıl:)
saoln..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılönce güzel düşünmen lazım... sabırlı olman lazım...
zamanla alışırsın... bence ilk günlerde kendi taşıtınla değil de otobüs tren gibi vasıtaları kullan derim...12 Yorumla
Soran+1 yıltrenle gidebilirim ama uzak düsüyor :S
hicte tanimiyorum o sehiri :S- +1 yıl
hmm ya bulunmayacak bişey dğeil ki...
+1 yıl10 saat edecek toplam. Ben günde 12 saat çalışyorum ve her gün 3 saat yol çekiyorum bide otobüste milletin ağız kokusunun içinde... Ve gayet mutluyum hayatımdan...Senin çalışma isteğin yok gibi ... Bence bu iş krizinde kaçırma derim. Hem denemekte fayda vardır.
10 Yorumla1 saat uzaklik mi ki? sen gel buradaki trafige takil, min .2 saatte gidersin, sirf bu yuzden aksam calismam varsa studyoda kaliyorum ben :D tekrar 4 saat yol olmasin diye
16 Yorumla
Soran+1 yılne kadar calisiyorsun ?
Soran+1 yılyani iyimi kötümü ? siz naparsiniz yerimde olsaniz ?
Soran+1 yıl:)
istanbulda 1 saat ne ki. bi çok arkadaşım gebze de çalışıyor adamlar 6 da evden çıkıyorlar 2 saatlik yola. benim işe başlayacağım yerde 2 saat civarı uzaklıkta. . bu iş senin için önemliyse sadece saate takılma derim.
10 Yorumla
+1 yılbenim bünye kaldırmaz ama seni bilmiyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası